kukula0308 Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Witam ma m pytanko dotyczące licznika jak w temacie. Chodzi miedzy innymi jak i czy jest w ogóle w tym liczniku maksymalny przejechany dystans. Znalazłem dystans ale jednego odcinka kiedy resetuje ten też się żeruje. A dystansu całkowitego nie mogę znaleźć.
grzegorz75jan Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) @kukula0308 Jest dostępny maksymalny, całkowity zarejestrowany dystans jak i czas jazdy. Masz to w instrukcji z licznikiem lub ze strony producenta https://www.sigmasport.com/en/images/pdf/081616-2_ManualBC1616_Montagebogen_SP1.pdf Jeżeli masz ustawiony język angielski to szukasz tego w menu Totals lub po Polsku Sumy. Przytrzymujesz chwilę górny przycisk i pojawi się statystyka (Jeżeli masz aktywne podświetlenie to trzeba najpierw kliknąć przycisk by podświetlenie odpaliło i licznik się jakby wybudził). Naciskasz dolny przycisk i masz sumy. Wtedy ponownie naciskasz górny przycisk i masz swój dystans pod nazwą Σ Dyst 1 lub Σ Dist 1. U mnie jeden (1) ponieważ licznik używam tylko z jednym rowerem. Edytowane 18 Lutego 2019 przez grzegorz75jan drobne zmiany, korekty 1
Rekomendowane odpowiedzi