kacper1509 Napisano 17 Luty 2019 Udostępnij Napisano 17 Luty 2019 Czy mogę przerobić koło alexrims td 17 na tubeless? Jak nie to polećcie jakiś dobry zestaw kół pod tubeless do 500 zł. Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Napisano 17 Luty 2019 Udostępnij Napisano 17 Luty 2019 Za 500 zl to akurat opony kupisz😀 Odnośnik do komentarza
Nath_147 Napisano 17 Luty 2019 Udostępnij Napisano 17 Luty 2019 jest szansa że się uda, old bike robił na pierwszych lepszych obręczach, ale miał opony tublessy, da się też przerobić niektóre opony które nie są tubless ready (np. Cycloross Speed) ale może wtedy konieczna będzie już obręcz tubbless, a może niekoniecznie, sam nie próbowałem (szkoda mi nerwów i kasy, zapasowa dętka tańsza, w zeszłym roku jeden kapeć i do tego taki na żądanie ) Odnośnik do komentarza
kacper1509 Napisano 18 Luty 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Luty 2019 Ja będę robił na zwykłych obręczach i na oponach tubeless, a co do opon to miałem brać schwalbe nooby nic w wersji tlr Odnośnik do komentarza
jaro0011 Napisano 18 Luty 2019 Udostępnij Napisano 18 Luty 2019 10 minut temu, kacper1509 napisał: Ja będę robił na zwykłych obręczach i na oponach tubeless, a co do opon to miałem brać schwalbe nooby nic w wersji tlr Oj będzie cieżko. Wiele mleka i nerwów upłynie zanim się uda. No i bez kompresora się nie obejdzie Odnośnik do komentarza
kacper1509 Napisano 18 Luty 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Luty 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, jaro0011 napisał: Oj będzie cieżko. Wiele mleka i nerwów upłynie zanim się uda. No i bez kompresora się nie obejdzie kompresor mam, ale powinno się udać, albo więcej taśmy na obręcz nakleić w pierwszym wątku zapomniałem napisać że alexrimsa mam tylko z przodu, z tyłu siedzi weinmann xtb rozmiar 26 Edytowane 18 Luty 2019 przez kacper1509 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi