cieq Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Cześć, czy mocno problematyczną operacją jest demontaż manetki OneLoc? Czy odpinam ją, amor zostaje na stałe odblokowany i po temacie.
Franz Mauer Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Jeśli po zwolnieniu blokady amor jest otwarty, to nic więcej nie robisz.
Kruk Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Yyy sorki nie kumam, to po zablokowaniu amora i odblokowanie go, manetka odskakuje i amor dalej jest zablokowany czy jak się zablokuje amor on dalej jest otwarty?
Kszycholas Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Amor bez manetki jest odblokowany. Chyba że syf się dostał lub w tłumiku jest problem i nie odskakuje. Ja nie mając manetki a chcąc mieć możliwość blokady wywaliłem sprężynę z tlumika odpowiedzialną za powrót. Tymczasowo bo poszukam ładniejszego rozwiązania z innym pokrętłem. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
cieq Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Może u mnie jest coś odwrotnie podpięte?
w0jta5 Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 U mnie w Reconie Gold TK w pozycji spoczynkowej tłumik jest zablokowany.
cieq Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Wygląda na to że są 2 typy manetek OneLoc - jedna z większą dźwignią do odblokowania (jak u mnie i u kolegi w0jta5) i druga z większą dźwignią do blokowania.
Rekomendowane odpowiedzi