ExzziTt Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Cześć, jakoś w Grudniu zeszłego roku kupiłem w Decathlonie swoje pierwsze buty spd - Shimano M089. Ostatnio podczas gdy chciałem zaciągnąć klamrę, to w jednym bucie mi pękła. Przyjmą mi to na gwarancję? Te buty mają ledwo 2 miesiące i jest to uciążliwe, że ta jedna klamra jest pęknięta : P
craroce Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja dwa razy oddawałem u nich buty MTB z powodu uszkodzenia szwu, nigdy nie było problemów. Decathlon ma bardzo dobrą politykę pro kliencką
pizzaq Opublikowano 15 Lutego 2019 Opublikowano 15 Lutego 2019 We wrześniu oddawałem ponad roczne M089 z pękniętą podeszwą, z historią prawie 6 tys. km. w najrozmaitszych warunkach. Przyjęli bez mrugnięcia okiem, kasę miałem po 10 minutach.
Yacko Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 Butów SPD nie reklamowałem, ale reklamowałem do biegania - ze względu na obcieranie i kurtkę gdzie delikatnie odchodziło logo. Reklamacja załatwiona w 5min i zwrot pieniędzy. Z taką obsługą i bezproblemową gwarancją nigdy się nie spotkałem. Jeśli tak jest w każdym sklepie tej sieci to naprawdę rewelacja. Staram się tam kupować wszystko co mi potrzebne do biegania czy do roweru.
Rekomendowane odpowiedzi