Demko436 Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Witam. Przeszukując ostatnio strony z używanymi rowerami enduro natknąłem się na Nomada 2. Rower wygląda na zadbany i w dobrym stanie. Niepokoi mnie tylko fakt, że rower pochodzi z ok. 2010 roku (szukałem nowszych modeli). A tak poza tym rower wydaje się dobrą alternatywą np. dla hardtraili. A tak wogóle to zaczynam dopiero jazdę typu freeride i szukam jakiegoś sensownego roweru. Jeśli mielibyście jakieś inne sensowne propozycje max do 5000 zł to możecie napisać. Z góry dzięki za odpowiedź! Rower: https://www.olx.pl/oferta/rower-santa-cruz-nomad-ii-2-enduro-fr-dh-freeride-fox-downhill-CID767-IDxJf5L.html#c3af5633ed
elmapeto Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Gadać,nie gadać ale prawie 10 lenia rama może już mieć swoje przejścia. Nie mówię,że rower jest zły.
Demko436 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Miałem jeszcze na oku horneta, ale ten rower bardziej mnie przekonał. Właściciel pisał, że rower nie był katowany, tylko używany bardziej rekreacyjnie. Edytowane 13 Lutego 2019 przez Demko436
TOMALA72 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Cena atrakcyjna ale kupując rower enduro pamiętaj, że rekreacja dla ludzi jeżdżących takimi maszynami ma trochę inne oblicze:)))) Nie licz na to, że ten rower nie dostawał mocno w tyłek, na bank wymaga kompleksowego serwisu łożysk ramy, napędu, amora i dampera co jak sam nie potrafisz to trochę kosztuje. Popatrz na zdjęcie na tle gór to po nich właściciel szalał przez 8 lat:)))
Rekomendowane odpowiedzi