Skocz do zawartości

Klocki hamulcowe EBC gold

plitplat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem na allegro klocki EBC Gold do Shimano zee , z tej aukcji http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7806285305 . I teraz jak je mam już to zastanawiam się czy może ktoś mnie nie oszukał ,i czy to są napewno te klocki. Zmartwiło mnie trochę krzywo sklejone opakowanie z lekko odklejającym się plastikiem i innym pudełku niż na zdjeciach. A szczególnie naklejka  ktora jest biała  zawsze ma kolor np. żółty do  klocków zlotych. I zastanawiam się czy ktoś wie jak rozróżnić klocki metaliczne od innych?

IMG_20190212_184834.jpg Edytowane przez plitplat
Opublikowano

Nie mają jakiegoś kolorystycznego schematu? Jak miałem klocki Clarks a to zielone były organiki,czerwone metaliki. O tych EBC nie mam pojęcia.

Opublikowano
Godzinę temu, elmapeto napisał:

Nie mają jakiegoś kolorystycznego schematu? Jak miałem klocki Clarks a to zielone były organiki,czerwone metaliki. O tych EBC nie mam pojęcia.

Niestety nie 

Opublikowano

chodzi Ci o tą naklejkę w opakowaniu do przyklejenia sobie gdziekolwiek? Ja kupowałem goldy przez www ebc i też przyszły z białą naklejką ale pudło było granatowe

Opublikowano
8 godzin temu, trollu napisał:

chodzi Ci o tą naklejkę w opakowaniu do przyklejenia sobie gdziekolwiek? Ja kupowałem goldy przez www ebc i też przyszły z białą naklejką ale pudło było granatowe

Nie, w lewym górnym rogu jest taka naklejka na pudełku