Skocz do zawartości

Rower Riverside 700tr

roksana.remb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o rowerze trekkingowym Riverside 700tr na hydraulice? Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii o tym rowerze. Z gory dziekuje za opinie:)

Opublikowano (edytowane)

Na stronie Decathlonu tylko,że niemieckiej są jakieś opinie na jego temat. Wygląda całkiem nieźle.  Jest w polskiej ofercie?

Edytowane przez elmapeto
Opublikowano (edytowane)

Raczej dostępny tylko w Niemczech. Po wrzuceniu nazwy w Google wyszukuje tylko niemiecką stronę. Można spróbować zamówić rower w sklepie Dechatlon. 

Edytowane przez pawelo899
Opublikowano

W naszej ofercie go nie widzę tylko de .

Można zobaczyć jego specyfikację ale po niemiecku. 

Rower wygląda nieźle. Nowy czy używany chcesz kupić?

Opublikowano

Kupiony używany od prywatnego Pana, nie jestem znawca ale jak na moje oko nie wyglada zle, stan bardzo zadbany, ale chciałbym znaleźć jakies opinie na jego temat żeby upewnić się, ze dobrze wybrałem

Opublikowano

Jaka była cena? To dość istotne przy ocenianiu czy to dobry zakup.

Opublikowano (edytowane)

@elmapeto zgadza się. ( choć Kross znowu ciutke lepszy ;) )Jak stan bdb ( napęd niezużyty itp. ) to ok.

/edit

Z bitwinami jest tak, że to co ukryte ( nie wymienione z nazwy ) np. piasty ( czasem przednie przerzutki, itp. ) to z reguły lipa straszna.

Edytowane przez Piotr78
Opublikowano

Dokładnie. Nigdy gorsze części nie są wymieniane w specyfikacji. Kross nieco lepszy i nieco droższy prawdopodobnie. Jeśli rowerek igła to i cena niezła. Teraz tylko jeździć !

Opublikowano

Super, cieszę się! Dziekuje za pomoc!