ExzziTt Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zależy do czego byś ten rower chciał używać. Jeżeli do jakiejś bardziej "profesjonalnej", jeśli można to tak nazwać jazdy, to lepiej by było kupić coś nowego, ale jeśli ma być to rower do sporadycznych luźnych wycieczek, czy dojazdu do pracy itp. to osobiście bym w niego doinwestował te pieniądze.
Gość Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Rower ma służyćJazda do pracyJazda rekreacyjnaDłuższe wycieczkiTrasy MTBOraz po zmianie opon np ma szowe na taki trekking
mlody2804 Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Raidon jest Amorem niedrogim a myślę że w zupełności wystarczającym. Ja w Krossie level r1 2017 rok właśnie taki wsadziłem. Rower kupiłem za 1700 do tej pory na części wydałem ok 1000 zł. Czy się opłacało? Po pierwsze za 2700 nie mam z nowych rowerów nic skonfigurowanego pod moje potrzeby, po 2 najważniejsze .. patrzę na rower i gęba mi się uśmiecha. To tak jak z posiadaniem pierwszego samochodu za swoje własne pieniądze (no nie Lamborghini ale jakoś tak też super wygląda i jeździ)😀 Edytowane 14 Lutego 2019 przez mlody2804
Gość Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Dziś założyłem do Author nowe hamulce i tarczęHamulce to Sram Guide RTarcza Sram 180 mmTylko przewody muszę trochę skrócić
Rekomendowane odpowiedzi