Skocz do zawartości

Zastępcze naklejki na Obręcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Szukam jakiegoś profesjonalnego sklepu czy coś, do wykonania lub kupna gotowych naklejek zastępczych na obręcze. Ktoś zna jakiś sklep internetowy albo osobę kto by zrobiła dobre jakościowo naklejki ? 

Ogólnie szukam jakiś fajnych naklejek nawet drogich. Ktoś coś doradzi ?

Edytowane przez Kruk
Opublikowano

Na ali coś widziałem, jak znajde link to wkleję.

Opublikowano

Fajnie dzięki, ale szukam coś w Polsce, z zagranicy to choćby na Etsy są oferty.

Opublikowano

Noo widziałem to ale ze Szwecji...Może kiedyś. Szkoda że nikt nie ma drukarki na folii i plotera aby wyciął.

Opublikowano
Noo widziałem to ale ze Szwecji...Może kiedyś. Szkoda że nikt nie ma drukarki na folii i plotera aby wyciął.
Jeśli masz projekt i chcesz tylko wydrukować to nie powinno być problemu. Pierwsza lepsza drukarnia lub studio reklamowe Ci to zrealizuje. Druk na folli i cięcie to nie są cuda techniki tylko podstawowe usługi poligraficzne :-)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szukam dokładnie gdzie majątaki sprzęt do drukowania naklejek:

9:50 minuta

Opublikowano

W niemal każdej firmie reklamowej robią naklejki. Kwestia wymiarów, zrobienia w kompie szablonu i wydrukują.

Opublikowano

Pogadam o tym w przyszłym tygodniu z zaprzyjaźnioną drukarnią. Dam znać.

Tu oferta jedna z pierwszych z gogli: http://naklejznami.pl/wycinanie-z-folii/

Opublikowano

Oo super by było.

Wiecie folia filii nie równa, to jednak na obręcz, to musi wytrzymać.

Opublikowano

Widziałem jak to wygląda u jednego z producentów rowerów ( naklejanie i same naklejki, raz dostałem naklejki żebym sam sobie okleił - rowery dopiero co z linii schodziły ) no i lipnie się to trzymało, trzeba  odtłuszczać porządnie obręcz, a i tak krótko to trzyma później. Może jakąś super jakość, mocny klej itp. musiałby być, ale to na pewno będzie daaaalekie od oryginalnych naklejek producentów. Zawsze można wydrukować kilka i w razie czego nakleić ponownie.

Opublikowano

Ja robiłem wiele lat temu naklejki na obręcze i nic się z nimi nie działo. Wycinane były na folii oracal. Nie były drukowane tylko wycinane na ploterze.

Opublikowano

Pisząc wydrukowane miałem na myśli, że wychodzą z podobnej maszyny ( pewnie ploter ;) ) nie znam się.

Opublikowano

Tak ja też miałem wycinane na ploterze lecz zczasem się zaczęły odklejać na ostrych krawędziach. Wolałbym profesjonalny druk.

Opublikowano

Napisałem do kogoś na OLX i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, jak wyjdzie i to dobrze to dam namiary. 

Opublikowano

Z zagranicy czy z Alli to ja wiem że można, ja szukam w Polsce :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam temat.

Przyszły mi naklejki zamówione u faceta z OLX'a i powiem tak:

-są grube i trwałe, nożem ich nie idzie zarysować, więc idealne do enduro.

-klej jest dość mocny także się nie odkleja

-były robione na zamówienie więc można się dogadać jaki wzór kto chce

-Może wydruk nie jest hiper równy ale to ze względu na brak idealnego wzoru, jak ktoś ma taki wzór to bez problemu zrobi super naklejki

-Cena 100 złotych za 14 naklejek

Na dole zdjęcie jednej z naklejek:

DSC_0068.thumb.JPG.41300163142c143cad4df3b0998a7e32.JPG

Jeśli ktoś by chciał to przy większym zamówieniu będę miał rabat.