paweldyk Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) co sądzicie o tym rowerku? ktm lycan 272 Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez paweldyk
o5ka Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 W miarę dobry osprzęt, z góry polecam zmianę opon bo z własnego doświadczenia wiem ze tego typu opony zakladane przez producenta wymagają 10 zapasowych dętek w plecaku...konwersja na tubeless w tym przypadku wg mnie nie ma sensu;)
norbert Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Napisz do czego chcebsz używać roweru, myślę że na początek do lekkiego enduro i all mountain będzie spoko. 1
LALA Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 XTR bo XT za słabe to trochę mało pomocny kom zwłaszcza że to bardzo zbliżone wytrzymałościowo grupy jedynie waga inna... Ktm robi bardzo dobre ramy, zestawili to ze średnim zawieszeniem i wydaje mi się że powinno to ładnie grać. pytanie tylko do czego ma służyć?
paweldyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nabylem te cacko jakis miesąc temu, Bedzie uzywany do wszystkiego .Czesto bywam w Norwegii a jakie tam tereny wszyscy wiedzą dlatego naybylem ten rowerek licząc na to ze nie zlamie sie pod moim tylkiem w eksremalnych sytuacjach. wszystkie uwagi co do osprzetu czy opon mile widziane
artfal Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Bardzo mi się podoba malowanie KTM. Oby równie dobrze służył jak wygląda 1
paweldyk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 rower dostał w tyłek już w pierwszym tygodniu użytkowania. Efektem końcowy był taki ze przebiłem oponę i lekko wygięła się sztyca od siodełka. Domyślam się ze moja pupa walnęła przy upadku za bardzo o siodełko albo sztyca jakas mizerna
Rekomendowane odpowiedzi