Skocz do zawartości

ktm lycan 272

paweldyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

co sądzicie o tym rowerku?

ktm lycan 272

xktm-lycan-272-xt-30-speed-2015-650b-27.5-mountain-bike-a.jpg.pagespeed.ic.7DWaPfnaxR.jpg

Edytowane przez paweldyk
Opublikowano

W miarę dobry osprzęt, z góry polecam zmianę opon bo z własnego doświadczenia wiem ze tego typu opony zakladane przez producenta wymagają 10 zapasowych dętek w plecaku...konwersja na tubeless w tym przypadku wg mnie nie ma sensu;)

Opublikowano

Napisz do czego chcebsz używać roweru, myślę że na początek do lekkiego enduro i all mountain będzie spoko.

• Pomógł 1
Opublikowano

XTR bo XT za słabe to trochę mało pomocny kom zwłaszcza że to bardzo zbliżone wytrzymałościowo grupy jedynie waga inna... Ktm robi bardzo dobre ramy, zestawili to ze średnim zawieszeniem i wydaje mi się że powinno to ładnie grać. pytanie tylko do czego ma służyć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nabylem te cacko jakis miesąc temu, Bedzie uzywany do wszystkiego .Czesto bywam w Norwegii a jakie tam tereny wszyscy wiedzą dlatego naybylem ten rowerek licząc na to ze nie zlamie sie pod moim tylkiem w eksremalnych sytuacjach.

wszystkie uwagi co do osprzetu czy opon mile widziane

Opublikowano

Bardzo mi się podoba malowanie KTM. Oby równie dobrze służył jak wygląda :)

• Pomógł 1
Opublikowano

rower dostał w tyłek już w pierwszym tygodniu użytkowania.

Efektem końcowy był taki ze przebiłem oponę i lekko wygięła się sztyca od siodełka.

Domyślam się ze moja pupa walnęła przy upadku za bardzo o siodełko albo sztyca jakas mizerna