hslover Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tak jak w temacie, wyrwany gwint przy zwyczajnym dokręcaniu sterów. Pytanie to czy da się to jeszcze odratować?
Puncu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Trzeba wybić starą gwiazdkę i nabić nową
hslover Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 W międzyczasie poszukałem trochę w internetach...wcześniej używałem złych sformuowań co dawało nie odpowiednie wyniki.Dzięki za info i pozdrawiam
Fenthin Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 I na przyszłość, nie skręcać tak mocno sterów. Ktoś musiał ostro przegiąć, żeby wyrwać tę tulejkę.
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie wiem jakim cudem ale też udało mi się to kiedyś zepsuć. Przecinakiem tylko nie pruj sterówki by to wydłubać. Nowa gwiazdka to grosze a wymiana prosta także powodzenia.
Kruk Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ja miałem oryginalnie źle wbitą szyszkę w moim Cube a dokładnie w Rock Shox'ie XC 28 i to samo mi się wydarzyło.
Rekomendowane odpowiedzi