WhyNot Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Cześć Szajbajki Mam prośbę. Znalazłem niedaleko siebie rower szosowy w dobrej cenie ale mam pytanie, co do samych kół. Nigdy takich nie miałem a właścicel nie jest w stanie mi dokładnie powiedzieć, co to za model i proszę o porady czy ktoś się z nimi zetknął a może będę musiał wymienić na inne? Z góry dzięki zdj1 zdj2
Franz Mauer Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 A czy właściciel może odczytać napisy na obręczy?
IOO Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 To wygląda na jakiś kosmiczny wynalazek z karbonowymi szprychami. Dopytać co to za model, tam jest jakaś naklejka.
Nemrod Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) To są koł gianta składane na obręczach Rigidy. Były w najwyższych modelach TCRa w latach bodajże 97/98. Także dość już leciwe. Kumpel kiedyś je miał dość ciężkie kolcki bodajże 1,9 kg. No i jak szprycha strzeli to może być kłopot z zamiennikiem. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Nemrod 1
Rekomendowane odpowiedzi