CubeStereoHybrid Napisano 21 Styczeń 2019 Udostępnij Napisano 21 Styczeń 2019 (edytowane) Witam Wszystkich, od tygodnia stałem się szczęśliwym posiadaczem e-bike’a. Chciałbym się dowiedzieć od bardziej zaawansowanych czy dokonałem dobrego wyboru. Z góry dzięki 😊 Edytowane 21 Styczeń 2019 przez CubeStereoHybrid Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 21 Styczeń 2019 Udostępnij Napisano 21 Styczeń 2019 Zatem napisz o nim coś więcej. Wybacz ale googlować specjalnie raczej nikt nie będzie 😉 Odnośnik do komentarza
CubeStereoHybrid Napisano 21 Styczeń 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Styczeń 2019 (edytowane) -przedni widelec Fox 34 rhythm, e bike optimized, 140mm - tylni amor Fox float DPS EVOL -hamulce Shimano XT BR-M8020/BR-M8000 -napęd Shimano XT - 11speed -silnik Bosch Drive Unit Performance Cx (75Nm) -bateria Powertube 500wh -sztyca na lince. Ps. wybaczcie ze tak nie profesjonalnie to opisuje ale jestem ,,świeżakiem’’ w tych sprawach. Proszę o wyrozumiałość 😊 Edytowane 21 Styczeń 2019 przez CubeStereoHybrid Odnośnik do komentarza
CubeStereoHybrid Napisano 27 Styczeń 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Styczeń 2019 Ktoś się wypowie ? Odnośnik do komentarza
Ares Napisano 27 Styczeń 2019 Udostępnij Napisano 27 Styczeń 2019 A jak ktoś napisze, że to zły wybór to co zwrócisz? Kupiłeś to po ptokach i korzystaj. Odnośnik do komentarza
User56sz Napisano 30 Styczeń 2019 Udostępnij Napisano 30 Styczeń 2019 Ciesz się, to wspaniały sprzęt. Lepiej napisz o wrażeniach z jazdy. Co ci się podoba a co nie koniecznie. Odnośnik do komentarza
Mariusz77 Napisano 11 Lipiec 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipiec 2019 Możesz napisać jak się sprawuje ten rower. Właśnie nad nim rozmyśla i chciałbym zasięgnąć opinii użytkownika😉 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi