Druciaq Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Chodzi o piasty marki quando, jakie macie z nimi doświadczenia i co o nich sądzicie?
Fenthin Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Co można myśleć o piastach, których komplet można kupić za mniej niż 100zł? Zwykłe tanie kulki. Potrzebujesz do bułkowozu, rekreacji, spoko. Potrzebujesz do tyrania w błocie, nie tędy droga.
Druciaq Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2019 Właśnie to o nich myślałem, nic specjalnego. Dopuki nie wstawiłem ich do roweru pod freeride (latanie po schodach itp) mam je przynajmniej 3 tys km a nawet luzów nie mają. Dlatego pytam innych o opinię bo może po prostu trafiły mi się te mniej wadliwe egzemplarze.
kaido2 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) 13 godzin temu, Druciaq napisał: Chodzi o piasty marki quando Mam quando. To jest to samo co Joytech, tanie, porządne piasty na konusach które sensownie działąją. Ale czemu mają nie działać? Są z całkiem przyzwoitych materiałów. Do tyrania w kiepskich warunkach jak znalazł. Na Joytechach jak dotąd przejachałem jakieś 40 tysi zimą ( śnieg, sól i takie tam sprawy) i zero luzów, czy wrzerów. Z quando będzie podobnie. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez kaido2 1
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 17 godzin temu, Druciaq napisał: Chodzi o piasty marki quando, jakie macie z nimi doświadczenia i co o nich sądzicie? Czy tak trudno jest zakładając temat opisać jego treść w tytule? Jak ktoś inny szukający informacji miałby je wyszukać? po wyrażeniu "mniej topowa marka"?
M.C Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja mam dosyć przykre doświadczenia z nimi. Rower przejechał 1k km i były do wymiany. Po wymianie kulek i miseczek jest dużo lepiej.
Druciaq Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 4 godziny temu, zibi_j1 napisał: Czy tak trudno jest zakładając temat opisać jego treść w tytule? Jak ktoś inny szukający informacji miałby je wyszukać? po wyrażeniu "mniej topowa marka"? Dzięki, następnym razem będę wiedział 😉
Rekomendowane odpowiedzi