Bandzior85 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Witam Wszystkich, Przedstawiam Wam mojego Caada, którego wyrwałem w bardzo okazyjnej cenie miesiąc temu. Dokładny model to Cannondale Caad Optimo Disc 2017 Tiagra. Leżak magazynowy. Widelec Cannondale Ultra, Carbon blades, 1-1/8" to 1-1/4" steerer, post mount disc Korba FSA Omega, BB30, 50/34 Wkład suportu FSA BB30 Przerzutka tylna Shimano Tiagra Przerzutka przednia Shimano Tiagra, 31.8 clamp Manetki Shimano Tiagra Kaseta Shimano HG500, 11-28, 10-speed Łańcuch FSA CN-910, 10-speed Hamulce przód TRP Spyre C (oryginalnie był Promax Render R) tył DKS-330R Flat Mount Rear, który także planuje wymienić na TRP FM Dźwignie hamulcowe Shimano Tiagra Obręcze RD 3.0, 28H Front, 32H Rear Piasty Formula, DC-1420 Front, DC-1422 Rear Opony Schwalbe Lugano, 700x25c Kierownica Cannondale C4, 6061 Alloy, Compact Mostek Cannondale C4, 31.8, 6 deg. Stery FSA Integrated, 1-1/4" lower bearing, 25mm top cap Jestem strasznie nakręcony tym rowerem. Kiedy go zobaczyłem od razu musiałem go mieć. Tylko czekam na poprawę pogody by go przetestować na drodze. Wady jakich się dopatrzyłem to słabej jakości oryginalne hamulce. Jakieś tanie promaxy, w których pracuje tylko jedna strona okładziny. Z przodu wymieniłem już na TRP Spyre C. To co jeszcze w nim zrobię to chyba wymienię opony na 28c. Do pozostałych wad mogę jeszcze zaliczyć sporą wagę w okolicach 10kg Edytowane 19 Lutego 2019 przez Bandzior85 2
Cris92 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Bardzo ładny rowerek i w przyjemnym malowaniu Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi