Franz Mauer Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 12 godzin temu, Misterrajt napisał: Nigdzie nie mogę takiej znaleźć. Tylko Chińczyki mają propozycje. Wiecie gdzie szukać ? A może znajdziesz kompromis miedzy mniejszym offsetem, a długością sztycy i siodełka? To pozwoli Ci trochę poprawić pozycję.
Antyszprycha Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 10 godzin temu, Misterrajt napisał: Albo mi wyrosły za długie nogi ? a może masz za małą ramę po prostu ?
Misterrajt Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 8.01.2019 o 09:39, Antyszprycha napisał: a może masz za małą ramę po prostu ? Triban 520, 180 cm wzrostu, rozmiar L. Chodzi mi tylko o to, żeby linia z czubka kolan puszczona pionowo na korbę znajdującą się w pozycji poziomej trafiała w środek pedała (ośkę). A wystaje jakieś 2 cm. Taką sztycę (drzwi) sobie wymarzyłem, hehe. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Misterrajt
Motke Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 W dniu 7.01.2019 o 20:28, Misterrajt napisał: Nigdzie nie mogę takiej znaleźć. Tylko Chińczyki mają propozycje. Wiecie gdzie szukać ? https://www.canecreek.com/product/thudbuster-lt/ Ma już offset a jak się usiądzie to całość idzie do tyłu i offset sie zwiększa. Można zamiast 2 elastomerów zamontować jeden przez co całość jeszcze przesunie w tył. I dodatkowa zaleta - dobre tłumienie na drogach brukowanych itp dziurach.
Kruk Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Też mam Thudbustera tylko wersje ST, jak chodzi o tłumienie drgań bardzo dobry dodatek do Hardtail'a jeśli komuś strasznie nie zależy na wadzę, bo jednak te około 0,5 kg zabiera. A nie lepiej i łatwiej wziąć sztycę jaką 25-30 offset i ciut dłuższy mostek?
Rekomendowane odpowiedzi