Pondasek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam. Mam zamiar kupić rower, mianowicie Cube Analog w sklepie internetowym www.arkus.sklep.pl Przed zakupem poprzeglądałem trochę opinie o sklepie i w większości są bardzo dobre, jednak zaniepokojił mnie jeden fakt: - Większość rowerów na tej stronie jest w dużych obniżkach ( np:4200-->3200) dodatkowo strona nie jest zabezpieczona przez Google, stąd też moje wątpliwości a zarazem pytanie: Czy ktoś ostatnimi czasy kupował w tym sklepie i może podzielić się opinią? Czy to normalne że w okresie zimowym rowery są aż tak przecenione? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Paweł
SzpiceR Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 28 minut temu, Pondasek napisał: Czy to normalne że w okresie zimowym rowery są aż tak przecenione? 1. Rowery w okresie zimowym są przeceniane 2. Przecenianie wynika głównie ze zmiany "roku modelowego" jak np. w przypadku aut. 3. Masz możliwość zamówienia za pobraniem więc luz. 4. Z KRS "Data rozpoczęcia działalności:1995-01-20"
Red Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zauważ że na tej stronie największe rabaty dotyczą rocznika nawet 2016 więc prawdopodobnie ostatnie sztuki w rozmiarze na który trudno znaleźć nabywcę.
Pondasek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzięki za informacje, ja planuję kupić z rocznika 2017, wersja 2018 nie różni się praktycznie niczym oproczy koloru, a cena większa o 300zl:)
Rekomendowane odpowiedzi