revolta1 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Jakies 60 km lesnych drog i szutrow reszta asfalt 56 km . jeziora . strumyki. tamy. Bylo pieknie Ponad 8 godzin na rowerku. Wiadomo przerwy na jedzenie na foty na widoki Poszlo 150 gram ryzu. 700 gram piersi z kurczaka. 2 czekolady z orzechami. 3 zele energetyczne. 3 litry wody mineralnej Edytowane 3 Maja 2017 przez Matt 3
Gość Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Urokliwe miejsca. Pogoda wyśmienita. Mazury piękny region.
Iwona Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Oooo- moje ukochane Mazury !!!!! Piękne fotki, co prawda nie zaspokoją mojego apetytu na Mazury , ale oko pocieszyłam . Jeszcze tylko czerwiec i witajcie lasy augustowskie !
revolta1 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Dzis byl przeglad roweru i strat , nie jest zle Brudny rower i jedna peknieta szprycha
Flesz Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Oj zazdroszczę wam majówki i pięknej pogody. U mnie cały dzień lało A ponoć we Włoszech pogoda gwarantowana
GBike Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 11 godzin temu, Iwona napisał: Oooo- moje ukochane Mazury !!!!! Piękne fotki, co prawda nie zaspokoją mojego apetytu na Mazury , ale oko pocieszyłam . Jeszcze tylko czerwiec i witajcie lasy augustowskie ! Do czerwca to może niewiele zostać z tych lasów .
Iwona Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 11 minut temu, GBike napisał: Do czerwca to może niewiele zostać z tych lasów . Mam nadzieję, że tak nie będzie- niemniej będąc na pojezierzu augustowskim przyjrzę się czy trzebią las - wielka szkoda i niepowetowana by była
revolta1 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Rzeczywiscie troche drewna lazalo po trasie ulozonego
revolta1 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Rower naprawiony mozna smigac dalej Pocztowkowe
Rekomendowane odpowiedzi