Skocz do zawartości

Tarnów.

egzo23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amatorska szosa i amatorskie MTB.

Kto jest z Tarnowa? Pisać! :)

Pozdrawiam

Łukasz

• Lubię to! 1
Opublikowano

A tak się składa, że ja pochodzę z Tarnowa. Ale od dawna tam już nie mieszkam. ;)

A w czym rzecz?

Opublikowano

Chcę się zorientować z kim można pośmigać na amatorskim poziomie :)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja z okolic niezbyt odległych, mieszczących się jeszcze w powiecie tarnowskim. W Tarnowie pracuję... ;-)

Opublikowano
3 godziny temu, Łabędź napisał:

A tak się składa, że ja pochodzę z Tarnowa. Ale od dawna tam już nie mieszkam

To tak jak ja.  Ostatni raz byłem w ...1974 albo 1975 roku ? Moje piękne rodzinne miasto ?

Opublikowano

Oj, bardzo się zmieniło to miasto przez ostatnie lata. Na plus!

Opublikowano

W tym roku się wybieram do Tarnowa na żużel oczywiście rowerkiem,mam 100 km w jedną.Jak będę planował wyjazd ,wcześniej dam znać.Chętnie pokręcę trochę po okolicy.Najchętniej z przewodnikiem.

Opublikowano

Chętnie poprowadzę jak będzie miał czas :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Lisia Góra k/Tarnowa, amatorska szosa, często bywam na drogach serwisowych przy autostradzie A4 lub Wiślana Trasa Rowerowa (Uście Solne - Szczucin) / VeloDunajec (Ostrów - Wietrzychowice), czerwony Jamis lub czarny Kellys

Opublikowano
52 minuty temu, pw74 napisał:

Lisia Góra k/Tarnowa, amatorska szosa, często bywam na drogach serwisowych przy autostradzie A4 lub Wiślana Trasa Rowerowa (Uście Solne - Szczucin) / VeloDunajec (Ostrów - Wietrzychowice), czerwony Jamis lub czarny Kellys

No proszę, często śmigałem tymi trasami, pozdrawiam gorąco! 

Opublikowano

Także tam jeżdżę . Ale wolę na Tuchów jechać, albo dalej na Ciężkowice, na Grybów :)

Opublikowano

Kraków, ale nie widzę problemu żeby wskoczyć kiedyś do pociągu i coś pokręcić ;)

W drugą stronę też - jak przyjedziesz do Krakowa można się gdzieś wybrać na zwiedzanie. Jak coś mam wolne poniedziałki :P

Opublikowano
28 minut temu, egzo23 napisał:

Także tam jeżdżę . Ale wolę na Tuchów jechać, albo dalej na Ciężkowice, na Grybów :)

Czasami bywam w Tuchowie. Na ten rok już zaplanowałem kilka tras, m.in. Rożnów, Zakliczyn, Tuchów, Zalasowa, Jodłowa - ciekawe tylko czy znajdę na nie czas. (-:

24 minuty temu, nctrns napisał:

Kraków, ale nie widzę problemu żeby wskoczyć kiedyś do pociągu i coś pokręcić ;)

W drugą stronę też - jak przyjedziesz do Krakowa można się gdzieś wybrać na zwiedzanie. Jak coś mam wolne poniedziałki :P

Niech tylko skończą odcinek WTR w okolicach miejscowości Chobot (podobno w czerwcu) to trasa Kraków - Szczucin murowana! Narazie zaplanowałem w garminie trasę od Cikowic (-; przez Puszczę Niepołomicką i Chobot do WTR.

Opublikowano

Ja planuje zabrać kumpla i zrobić parę wycieczek na Grybów szosą. Albo jak kolega stwierdzi że za dalego, to Ciężkowice

Opublikowano

Ja też z Tarnowa a konkretnie z Zawady ale umówić się z wami mogę ale tylko na piwko bo nie dotrzymam wam kroku 

Opublikowano
Godzinę temu, lary84 napisał:

Ja też z Tarnowa a konkretnie z Zawady ale umówić się z wami mogę ale tylko na piwko bo nie dotrzymam wam kroku 

Spróbujmy się więc w piciu ;-)

Opublikowano
21 minut temu, Karol napisał:

Spróbujmy się więc w piciu ;-)

Przez następne kilka miesięcy jestem abstynentem ze względu na narodziny  syna ale na wiosnę, dlaczego nie, na marcince jest kilka miejsc ku temu sprzyjających :>

Opublikowano

Z tym piciem to rzecz jasna żartowałem. Jakieś spotkanie czy mini zlot jest dobrym pomysłem. 

Opublikowano
2 godziny temu, lary84 napisał:

Przez następne kilka miesięcy jestem abstynentem ze względu na narodziny  syna

To tak jak u mnie. Tylko że mi córeczką na świat przyszła. :D

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Karol napisał:

Z tym piciem to rzecz jasna żartowałem. Jakieś spotkanie czy mini zlot jest dobrym pomysłem. 

Jasna sprawa, ale piwko lub dwa to nie picie. 

6 godzin temu, Łabędź napisał:

To tak jak u mnie. Tylko że mi córeczką na świat przyszła. :D

Gratulacje. Ja w tej chwili mam już córeczkę (7 lat) i dwóch synów (5 lat, 2 tyg.), wiec będzie potrzeba kupę kasy na rowery 😀

Edytowane przez lary84
Opublikowano

Zawada.. Góra św Marcina. Szosą to tylko przelotem tamtędy.
Ale na mtb się na Marcince lubię bawić.

Opublikowano
35 minut temu, egzo23 napisał:

Zawada.. Góra św Marcina. Szosą to tylko przelotem tamtędy.
Ale na mtb się na Marcince lubię bawić.

Dokładnie Góra św Marcina. Ja teraz posiadam tylko mtb, jest się gdzie zmęczyć w okolicznych lasach.

Opublikowano

No jest już gdzie się tam bawić. :)

Opublikowano
21 godzin temu, egzo23 napisał:

No jest już gdzie się tam bawić. :)

Chętnie bym z kimś pojeździł po Marcinie bo pomimo tego że tu mieszkam nie znam ścieżek, jedynym ograniczeniem jest moja kondycja i nie dotrzymał Ci kroku.

Opublikowano

Ja nie jestem mocny... Lewa noga bez ścięgna achillesa.. Ale.nadrabiam niezłą kondycją.
Ale jak jeździłem z grupą na szosie, to było marnie :)