elmapeto Napisano 5 Styczeń 2019 Udostępnij Napisano 5 Styczeń 2019 Chętnie się trochę pokręcę jutro lub w następny weekend jakby ktoś był chętny. Nie chce mi się już samemu jeździć ,a wszyscy towarzysze cieplolubni. Godzinkę lub dwie mam na myśli tempem rekreacyjnym względnie. Nie spacerowym..:-D Odnośnik do komentarza
remigiusz Napisano 5 Styczeń 2019 Udostępnij Napisano 5 Styczeń 2019 Ale gdzie ? Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 6 Styczeń 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Styczeń 2019 Moja lokalizacja to Poznań Grunwald. Odnośnik do komentarza
RobertR Napisano 28 Grudzień 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudzień 2019 Hej, ja kręcę zimą (MTB) jestem z dąbrówki ale logistyka to pikuś Odnośnik do komentarza
leszcz Napisano 28 Grudzień 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudzień 2019 Wszyscy mtb jakich znam jeżdżą cały rok 1 Odnośnik do komentarza
ahaja Napisano 28 Grudzień 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudzień 2019 Organ nieużywany zanika ... albo się psuje ... Wczoraj testowałem nowe nasadki na buty ... a to błocko z ostatnich 25 minut jazdy ... 😉 Odnośnik do komentarza
365 Napisano 29 Grudzień 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudzień 2019 Jeżdżę cały rok ale najczęściej zwykła komunikacja: dom-praca-dom. Na wyjazdy rekreacyjne mało czasu niestety. @ahaja co to za błotnik z tyłu? Odnośnik do komentarza
slavoog Napisano 29 Grudzień 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudzień 2019 rowery MTB i ich właściciele pogody się nie boją 🙂 Odnośnik do komentarza
ahaja Napisano 29 Grudzień 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudzień 2019 Błotnik: Zefal RM29. Odnośnik do komentarza
Grz_Bo Napisano 23 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 23 Styczeń 2020 Organ nieużywany zanika ... albo się psuje ... Wczoraj testowałem nowe nasadki na buty ... a to błocko z ostatnich 25 minut jazdy ... Jak te ochraniacze się sprawują?__________________Pozdrawiam,GB. Odnośnik do komentarza
ahaja Napisano 24 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 24 Styczeń 2020 Ochraniacze Rogelli Hydrotec - dla mnie bomba. Sucho, ciepło. Po ubłoceniu pojechałem na myjkę i oprócz PiK'ta obmyłem ochraniacze na nogach - do domu wróciłem czyściutki ;-). Zaznaczam, że buty mam mocno letnie bo RR ST 100 nr 43. Ochraniacze mają 42/43 ale gdybym miał raz jeszcze kupować to wziąłbym 43/44. Odnośnik do komentarza
pecio Napisano 25 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 25 Styczeń 2020 HEHE ! Mieszkam w górach i pomimo tego codziennie śmigam MTB. Żaden śnieg ,mróz czy lód nie jest dla mnie przeszkodą. Baaa nawet jak jest mróz to jest lepiej bo błoto na szlakach jest "pozcinane". Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 25 Styczeń 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Styczeń 2020 (edytowane) Ja też lubię zimą. Tylko u mnie zima jak jesien. Nawet opon w tym roku mie zmienilem i ciągle na slickach śmigam. Edytowane 26 Styczeń 2020 przez elmapeto Odnośnik do komentarza
zenobek Napisano 25 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 25 Styczeń 2020 39 minut temu, elmapeto napisał: .... ciagke na slickach śmigam. Ty też??? Odnośnik do komentarza
Grz_Bo Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Z wczorajszego wypadu. __________________ Pozdrawiam, GB. W dniu 29.12.2019 o 13:36, ahaja napisał: Błotnik: Zefal RM29. Szukam jeszcze dłuższego błotnika do mojego górala. Ostatnia jazda z minus 3 i mokrą dupą nie należała do przyjemnych, a zaraz będę roztopy i błoto. Czy polecasz ten błotnik? Widziałem kilka filmików, gdzie pokazują, że nie daje rady i plecy i tak są mokre. Co jeszcze warto rozważyć? __________________ Pozdrawiam, GB. 3 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Sowa zawsze spoko 👍 Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Grz_Bo napisał: Z wczorajszego wypadu. __________________ Pozdrawiam, GB. Szukam jeszcze dłuższego błotnika do mojego górala. Ostatnia jazda z minus 3 i mokrą dupą nie należała do przyjemnych, a zaraz będę roztopy i błoto. Czy polecasz ten błotnik? Widziałem kilka filmików, gdzie pokazują, że nie daje rady i plecy i tak są mokre. Co jeszcze warto rozważyć? __________________ Pozdrawiam, GB. Super. Chociaż na zdjęciach mogę zimę zobaczyc🎅 Edytowane 26 Styczeń 2020 przez elmapeto Odnośnik do komentarza
Grz_Bo Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Sowa zawsze spoko Sowa po drodze przy okazji objazdu zielonego szlaku MTB Głuszyca Walim.Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
pecio Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Taki mały offtop. Byłem tam w lecie i jak zobaczyłem te same scenerie w zimowym klimacie to łza się w oku zakręciła. Jak dobrze pamiętam to jedna dojazdówka biegła po trasie samochodowego Rajdu Karkonoskiego. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Co roku jestem w Sowich. Odnośnik do komentarza
ahaja Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Grz_Bo Jak potrzebujesz dłuższy to zapewne zostaje Tobie jedynie SKS 75 - ale wymaga dodatkowego mocowania prętów na których się trzyma. Z tym Zefalkiem dzisiaj: -2*; umiarkowane błotko, kałuż nie omijałem - po powrocie do domu 4 kropki błotka na nerce z tyłu. Spodzień suchy, katanka również. Odnośnik do komentarza
Grz_Bo Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Grz_Bo Jak potrzebujesz dłuższy to zapewne zostaje Tobie jedynie SKS 75 - ale wymaga dodatkowego mocowania prętów na których się trzyma. Z tym Zefalkiem dzisiaj: -2*; umiarkowane błotko, kałuż nie omijałem - po powrocie do domu 4 kropki błotka na nerce z tyłu. Spodzień suchy, katanka również.Masz na przód również? Jeszcze zapytam o te pokrowce na buty - czy do platwormowych też się nadadzą?__________________Pozdrawiam,GB. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 26 Styczeń 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 13 minut temu, Grz_Bo napisał: Masz na przód również? Jeszcze zapytam o te pokrowce na buty - czy do platwormowych też się nadadzą? __________________ Pozdrawiam, GB. Pokrowce na platformach szybko się zniszczą. Nie są do tego przystosowane. Odnośnik do komentarza
Grz_Bo Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Pokrowce na platformach szybko się zniszczą. Nie są do tego przystosowane. Co używać przy platformie?__________________Pozdrawiam,GB. Odnośnik do komentarza
ahaja Napisano 26 Styczeń 2020 Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2020 Nie, na przodzie jeszcze nie mam, mam taki mały z deca. Przeca mam platformy ... z własnoręcznie wkręconymi śrubkami ... 😉 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi