elmapeto Opublikowano 14 Października 2020 Autor Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) 32/32 w warunkach mojej jazdy wystarcza mi w zupełności. 32/11 no cóż, trochę brakuje , ale z drugiej strony jeżdżę raczej miękko, więc nie ma tragedii. Cala tą zmiana to tak z ciekawości, żeby wiedzieć z czym to się je i ,żeby sprawdzić żywotność napędu w takiej konfiguracji. Tak na prawdę póki co jestem zadowolony. Zaskoczony i zadowolony. Edytowane 14 Października 2020 przez elmapeto
HeGeR Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Jakie masz założone wachlarze ?
elmapeto Opublikowano 15 Października 2020 Autor Opublikowano 15 Października 2020 5 godzin temu, HeGeR napisał: Jakie masz założone wachlarze ? Co masz na myśli? Błotniki? Sks xtra dry z tył, shockboard z przodu. Oba szybkiego montażu.
radgal6633 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Cześć, A jakie to błotniki masz przy tych cienkich kołach, mam na myśli te pełne pod mocowania? Szukam czegoś teraz na jazdę ale nie wiem nawet od czego zacząć, a widzę, że u Ciebie to dobrze pasuje. No i może byś od razu podpowiedział czy przy oponie 2,2 by one weszły?
elmapeto Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2021 To były chyba sks bluemels czy jakoś tak. Za wąskie na 2,2 koło.
Rekomendowane odpowiedzi