bruno824 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Cześć. Posiadam taki suport w starej szosie, planuje go wymienić. Czym go odkręcić? Jaki klucz jest mi potrzebny? Dziękuje za pomoc. Zdj poniżej
carrera51 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tam chyba klucz 32 pasował . Kurdę nie pamiętam już A jak będzie hardkor to podjedż do spawacza , niech ,,przycheftuje,, migomatem w co2 jakąś blaszkę czy pręcik , to sobie odkrecisz. Jak powiesz ,,cheft,, to co najmniej 25 % zniżki masz jak w banku Cholercia , to na wiankach chodziło
SzpiceR Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 3 miesiące temu odkrecalem coś takiego w marektowym rowerze (miał może rok czyli rozwiązanie nadal stosowane). Klucz 32 był za mały, dla "żabki" za wąskie więc skończyło się moim ulubionym sposobem, młotek i przecinak
carrera51 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Miałem z tym do czynienia i teraz już pamiętam ...chyba że specjalnie kupiłem klucz 32-36 . Ale głowy nie dam Dziś miałem problem ze znalezieniem hamulca w rowerze
Rekomendowane odpowiedzi