adrian717 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Witam. Nie jestem zwolennikiem laptopów i stąd ten temat. Mam już trenażer (direto) i pod zwift kupiłem laptop używany (miał służyć tylko do tego) ale niestety okazał się wadliwy i go odesłełem ale do sedna.. Pomyślałem że może tablet był by lepszą opcją ale z tego co udało mi się znaleźć w Internecie to w grę wchodzą tylko tablety z windows-em lub IOS (apple)..? Jeżeli ktoś jeździ na Zwift na tablecie to był bym wdzięczny za podanie modelu i swoich wrażeń.. Edytowane 28 Grudnia 2018 przez adrian717
tadzikpl Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 iPad rządzi.. Mam też laptopa, którego wcześniej używałem do tego, ale nie było to wygodne i teraz puszczam z niego filmy na Netflix.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
adrian717 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 6 minut temu, tadzikpl napisał: A jaki model ipada?
Antyszprycha Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 48 minut temu, adrian717 napisał: tylko ipad, android nie ma jeszcze wsparcia, testowana jest dopiero beta, jeśli chodzi o tablety z windowsem to nie znam nikogo kto by jezdził z tym na zwifcie. Ipad air 2 lub ipad 2017 spokojnie ogarną temat.Możesz też zakupić aplle tv, jazda ze zwiftem na Tv jest bez porównania lepsza od tej na ipadzie czy laptopie (obraz)
budasty Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Pod androidem na s7 i Direto zrobiłem 5 treningów - bezproblemowo wszystko działało(Zwift), ale nie miałem jak zrzucić ekranu ze smartfona na coś większego więc złożyłem sobie osobny komputer tylko do Zwift-a z donglem ant+.
Rekomendowane odpowiedzi