eathan Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Muszę kupić nowy bębenek do piasty Shimano Deore FH-M615. Niestety nie jestem pewien jaki dokładnie bębenek wybrać. W sieci znalazłem coś takiego: https://allegro.pl/oferta/bebenek-piasty-shimano-fh-m6000-m595-m756-m615-7604974396 Z opisu wynika, że to właśnie to czego szukam. Jednak chciałem dopytać czy można kupić bębenek innego producenta - tzn lepszy, trwalszy, etc, który będzie pasować do mojej piasty? PS Kaseta 11s,
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Do piasty Shimano FH-M615 będzie pasował tylko bębenek przeznaczony do tej piasty. Jeśli sprzedawca twierdzi, że ten pasuje, to znaczy, że za to bierze odpowiedzialność. O bębenkach innych producentów pasujących do tej piasty raczej zapomnij, co producent to inne mocowania, to nie jest znormalizowane.
eathan Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 Teraz, SpiderMAN napisał: Do piasty Shimano FH-M615 będzie pasował tylko bębenek przeznaczony do tej piasty. Ok czyli mam jasność i mogę zamawiać to co w linku. Dziękuję @SpiderMAN
Rekomendowane odpowiedzi