Nilo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Posiadam Kross'a level B4 i chciałbym zakupić do niego podpórkę, ponieważ opierając go o ścianę lub cokolwiek niekiedy mi się rysował. Moje pytanie jest takie czy podpórka Heron III będzie kompatybilna z moim rowerem, jeżeli nie to jaką polecacie.
elmapeto Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ja zawsze zakładam nóżkę z Decathlonu na tylny trójkąt pod hamulec tarczowy,czyli bez takiej górnej części , która w przypadku tarczowek uniemożliwia założenie owej nóżki. Koszt 40zl. Zawsze pasuje. Właśnie ten Heron ma to górne ramię,więc jeśli masz tarczowki to może być kłopot z założeniem. Rozmiar ramy ma tu znaczenie . Wiem bo sprawdzałem. Mam dużą ramę xl i mi taka stopka nie pasi.
TOMALA72 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Rama twojego Krossa Levela ma w tylnym trójkącie mocowanie wewnętrzne na dwie śruby. Nie kupuj żadnego badziewia przykręcanego na zasadzie obejmy bo to tylko kaleczy ramę Kup taką podpórkę: https://rowerek.pl/product-pol-9368-Nozka-podporka-rowerowa-Atranvelo-Moovable-HV-24-28-wewnetrzna-40-mm-regulowana-aluminiowa-czarna.html Ja kiedyś zawsze zakładałem podpórki a teraz mam Levela 6.0 i na razie jeszcze nie kupiłem. Opieram o tylną oponę i nic się nie rysuje:)))
Rekomendowane odpowiedzi