RainbowHunterPL Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Witam zmieniłem niedawno klocki i nowe półmetaliki zostawiają taki dziwny osad na tarczy który nie schodzi po traktowaniu go izopropanolem hamulec hamuje świetnie tylko razi w oczy jest na to jakiś sposób?Zdjęcia
Red Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 To coś to osad z rozgrzanych klocków. Zniknie samo ale jak chcesz to możesz usunąć drobnym papierem ściernym.
RainbowHunterPL Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Cytat No mam taką nadzieje że zniknie bo to wygląda słabo
LukasFR22 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Jeżeli nie straciły heble w mocy to nic nie rób, jeżeli tobie to przeszkadza estetycznie to jak koledzy lakko papierem ściernym tarcze i odtłuść
MadOnion Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Mi to wygląda na przegrzaną tarczę. Mam rację?
RainbowHunterPL Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Z tylną tarczą mam problem na rogach tarczy taki rant 1-2mm u góry tarczy wygląda na to że klocki łapią za nisko podkładać podkladki czy to olać ? adapter xtr i heble shimano włącznie z tarczami Dnia 1.05.2017 o 20:51, LukasFR22 napisał: Jeżeli nie straciły heble w mocy to nic nie rób, jeżeli tobie to przeszkadza estetycznie to jak koledzy lakko papierem ściernym tarcze i odtłuść Heble nawet zyskały na mocy
pawel2208 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Teraz jak dasz podkładki przy takim rancie to trochę nie bardzo Edytowane 4 Maja 2017 przez pawel2208
RainbowHunterPL Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Te tarcze nie mają nawet 100km przejechane jest tylko osad zebrany taki pasek na rogach tarczy
RainbowHunterPL Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Dałem podkładki i wszystko jest git
Rekomendowane odpowiedzi