Gość Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witam chcę się dowiedzieć jakich części potrzebuje do pełnego serwisu amortyzatora RockShox Reba 29" RL. Chcę je kupić i oddać do serwisanta żeby mi go przeserwisował. Dzięki z góry wielkie Pozdrawiam;)
pawel2208 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Przy pełnym serwisie: - komplet uszczelek - smar SRAM Butter (ja korzystam z RSP Slick Kick) - olej 5WT i 15WT (ja kupiłem ten od RS)
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 To w serwisie ci zamówiła lub powiedzą co potrzebujeszDo podstawowego to uszczelki te gumowe co wycierają lagi oraz gąbki kurzoweOleje powinni mieć na serwisieJak długo masz ten amortyzator?Jak chcesz zrobić przegląd podstawowy możesz zrobić go samemu nic trudnego
Kruk Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jeszcze smar PM600 do komory powietrznej.
Andrzej Sawicki Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Prawdziwe serwisy kupują wszystkie materiały hurtem i nie ma sensu im niczego przynosić oprócz amortyzatora. Jeśli "serwisant" nie wie albo nie umie sobie zamówić tego, co potrzebne, to może lepiej nie ryzykować takiej usługi. 2
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Tak jak piszą koledzy wyżej. Albo kup i zrób sam albo nie kupuj nic i poprostu zanieś na serwis... sprawdzony serwis.
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Ok jeszcze pogadam z serwisantem i mi najwyżej kupi co trzeba dzięki koledzy za odpowiedź pozdrawiam:) Dobra już rozmawiałem z serwisantem i załatwi wszystko dzięki wielkie Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi