Kozak2006 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam ,posiadam w swoim rowerze z tyłu piastę quando i chciałbyś zmienić hamulce na tarczówki. Problem w tym ,że nie ma tam mocowania na tarcze... Wie ktoś czy da się dostać adapter na piastę na 6 śrub? Wiem ,że są ale na center lock.
seraph Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie da się. A jak chciałbyś to przymocować? Do szprych? Tylko nowa piasta, a sądząc po marce to lepiej i taniej całe koło.
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 "Marketowiec" podejrzewam, wiec nie ma sensu inwestować w ten rower.
Kozak2006 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Aha ,całego koła wymieniać nie będę... więc dalej się na tym V-b męczyć. A rower to marketówka ,ale na dobrym osprzęcie z tyłu deorka ,przód acera ,manetki deorki ,amor RST Omni 181cl (jak za 50zł to nie można narzekać) ,przód piasta joytech ,obręcze Schűrmann ,ostatnio jeszcze zmieniłem mostek na Truvativa i kiere na BBB 760mm ,a rama się jeszcze dobrze trzyma
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jeździj na tym co masz i odkładaj na nowy rower. Tak będzie najrozsądniej.
Kozak2006 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nom ,moje takie marzenie to Author Patriot AM... Ale czy się spełni :D...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Czasem marzenia się spełniają wszytko zależy od ciebie, najszybciej się spełniają jak już pracujemy wtedy można sobie pozwolić na więcejMożesz mi uwierzyć
Rekomendowane odpowiedzi