gianfranco Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, Mam okazję kupić rower CAADX 105 2016 o rozmiarze 48 lub 51 . Tutaj jest opis roweru, specyfikacja jak i geometria: https://www.cannondalebikes.pl/rowery/2016-szosowe/cyclocross/caadx/caadx-105 Mam 166 cm wzrostu , przekrok 73 cm. Zastanawiam się czy, któryś z tych rozmiarów byłby dla mnie odpowiedni. Może znajdzie się osoba o podobnych warunkach fizycznych, która będzie mi wstanie pomóc i doradzić . Dziękuję Edytowane 18 Grudnia 2018 przez gianfranco
SzpiceR Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zmierz przekrok a nie nogawkę chociaż wydaje mi się, że i tak nie ma to znaczenia. Popatrz na parametr "j" z tabelki z geometrią. "Zawiesisz się" przy każdym rozmiarze. Musisz szukać czegoś z ramą slopingową 1
gianfranco Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2018 2 minuty temu, SzpiceR napisał: Zmierz przekrok a nie nogawkę chociaż wydaje mi się, że i tak nie ma to znaczenia. Popatrz na parametr "j" z tabelki z geometrią. "Zawiesisz się" przy każdym rozmiarze. Musisz szukać czegoś z ramą slopingową dziękuję za cenną informację
Rekomendowane odpowiedzi