Gość Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 (edytowane) Witajcie. Zapraszam do wrzucania zdjęć z majowych wypraw. Poniżej: kładka Żegiestów-Sulin (Słowacja). Niestety dziś samotnie. A na końcu spacer z córcią (to już u nas). Edytowane 1 Maj 2017 przez Beata K Odnośnik do komentarza
GBike Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 Chciałbym mieć taką jedną górkę pod bokiem Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 bardzo ładna okolica, pozazdrościć Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 Bywają męczące te górki. Ale niedługo trzy tygodnie w Lubuskiem Samuel, dziękuję Czekam na wasze okolice. Odnośnik do komentarza
artfal Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 Piękne widoki niestety nie każdy może jechać na majówkę... Ale za to trenuje ma trezażerze Odnośnik do komentarza
GBike Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 46 minut temu, Beata K napisał: Bywają męczące te górki. Ale niedługo trzy tygodnie w Lubuskiem Samuel, dziękuję Czekam na wasze okolice. Podobno Marco Pantani miał jedną górkę pod która non stop jeździł i nigdy mu się nie znudziła. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 Czy ja mówię o nudzie? W żadnym wypadku. Stwierdzam tylko, że czasem jak mam gorszy dzień to liczę ile mi ich zostało do domu Odnośnik do komentarza
GBike Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 3 minuty temu, Beata K napisał: Czy ja mówię o nudzie? W żadnym wypadku. Stwierdzam tylko, że czasem jak mam gorszy dzień to liczę ile mi ich zostało do domu Ja mam tylko hopki i na dystansie 60 km suma wzniesień to 500 m tylko, a najdłuższa hopka ma 1 km . Odnośnik do komentarza
Justyna Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 Też się pochwalę :-) Pierwsze 20 km po lesie mojej 6-letniej siostrzenicy. Lubuskie ;-) Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 (edytowane) Byłam tam Edytowane 1 Maj 2017 przez Beata K Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2017 Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 (edytowane) . Edytowane 8 Styczeń 2021 przez Gość Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 2 Maj 2017 Udostępnij Napisano 2 Maj 2017 Pięknie tam. To teraz ja napiszę "pozazdrościć" Wojtek Ty to masz dobrze, co ja mówię, najlepiej. Okolice Krakowa znam tylko z A4 ale już w samym mieście bywałam i się zakochałam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi