jubitom Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam Chciałbym zmienić przelozenie bo synowi jest za ciezko pedalowac.Załóżona jest piasta dartmmor reel singlespeed 10 zębów , a z przodu blat na 32 zęby shimano z korba sram gsx .Czy sa dostepne blaty z mniejsza iloscia zebow czy musze nowa korbe kupic ?Jaki kupic łańcuch aby dobrze to współpracowało ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
leejoonidas Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Można kupić coś takiego do piasty i podmienić, zębatka poniżej ma 13 zębów. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez leejoonidas
jubitom Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 A da sie wymienic ?Jak sie to odkreca , jest jakis klucz ( moze tym od kaset odkrece)?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Olek12 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam Chciałbym zmienić przelozenie bo synowi jest za ciezko pedalowac.Załóżona jest piasta dartmmor reel singlespeed 10 zębów , a z przodu blat na 32 zęby shimano z korba sram gsx .Czy sa dostepne blaty z mniejsza iloscia zebow czy musze nowa korbe kupic ?Jaki kupic łańcuch aby dobrze to współpracowało ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ogolnie rower dirtowy musi miec duze przelozenie zeby z nieduzej pdleglosci nabrac sporej predkosci na np chopeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi