kantor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś używa tego licznika i czy ma do niego jakieś zastrzeżenia? Po ostatnich problemach z moim kls który przy -6 stopniach odmawiał posłuszeństwa, zirytowany zaistniałym faktem zakupiłem w.w licznik. myślałem nad Sigmą 12.16 czy 16.16 ale jak to u mnie bywa nie zwykłem mieć tego co większość i wymyśliłem sobie ot takiego w VDO;) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Grudnia 2018 przez kantor
rafdre76 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 cześć, ja mam ten licznik, z kompletem czujników. sprawdza się bardzo dobrze. będę go najprawdopodobniej sprzedawał, bo jego jedyny minus (ale wiedziałem o tym jak kupowałem) to brak pomiaru podjazdów, a to mi jest teraz potrzebne, stąd przesiadka najprawdopodobniej na sigmę. w razie czego pisz - możemy się dogadać. stan bardzo dobry, bez uszkodzeń, wszystko gra.
kantor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Kupiłem nówkę więc dziękuję za propozycjęWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
piciu256 Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Odkopię trochę temat, kupiłem ten licznik i mam problem ze złapaniem zasięgu, tj od święta działa, ale tylko przez kilka sekund i znowu gubi na bardzo długi czas, niezależnie od odległości od nadajnika. Mam 2 czujniki na koło oraz tętna, nadajniki zdają się działać poprawnie, raczej wątpię żeby wszystkie 3 były walnięte, problem musi leżeć po stronie komputerka. Ktoś ma jakiś pomysł? Czy raczej pozostaje mi walka o zwrot? Edytowane 9 Marca 2019 przez piciu256
piciu256 Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 Tak napisze tylko żeby nie było- licznik był niesprawny, gwarancji nie miałem, jednak producent bez problemu wymienił mi go na sprawny. Wystarczyło napisać bezpośrednio do Niemiec.
Rekomendowane odpowiedzi