Skocz do zawartości

Licznik VDO M5 używa ktoś?

kantor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś używa tego licznika i czy ma do niego jakieś zastrzeżenia?

Po ostatnich problemach z moim kls który przy -6 stopniach odmawiał posłuszeństwa, zirytowany zaistniałym faktem zakupiłem w.w licznik. myślałem nad Sigmą 12.16 czy 16.16 ale jak to u mnie bywa nie zwykłem mieć tego co większość i wymyśliłem sobie ot takiego w VDO;)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez kantor
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

cześć, ja mam ten licznik, z kompletem czujników. sprawdza się bardzo dobrze. będę go najprawdopodobniej sprzedawał, bo jego jedyny minus (ale wiedziałem o tym jak kupowałem) to brak pomiaru podjazdów, a to mi jest teraz potrzebne, stąd przesiadka najprawdopodobniej na sigmę. w razie czego pisz - możemy się dogadać. stan bardzo dobry, bez uszkodzeń, wszystko gra.

Opublikowano

Kupiłem nówkę więc dziękuję za propozycję

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Odkopię trochę temat, kupiłem ten licznik i mam problem ze złapaniem zasięgu, tj od święta działa, ale tylko przez kilka sekund i znowu gubi na bardzo długi czas, niezależnie od odległości od nadajnika. Mam 2 czujniki na koło oraz tętna, nadajniki zdają się działać poprawnie, raczej wątpię żeby wszystkie 3 były walnięte, problem musi leżeć po stronie komputerka. Ktoś ma jakiś pomysł? Czy raczej pozostaje mi walka o zwrot? 

Edytowane przez piciu256
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak napisze tylko żeby nie było- licznik był niesprawny, gwarancji nie miałem, jednak producent bez problemu wymienił mi go na sprawny. Wystarczyło napisać bezpośrednio do Niemiec.