Dawid546 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 nie polecam tego sprzedawcy czysty oszust https://allegro.pl/sztyca-podsiodlowa-xlc-sp-t08-regulowana-i7566208454.html ciśnie kit ze bylo robione z tym i ze zwrotu nie przyjmie nie polecam nie kupujcie nic od niego (niemiecki outlet) mowil ze sztyca jest sprawna a sztyca byla zagnieciona w 1 miejscu a jak sie do niego dzwoni to mówi że ktoś już przy tym grzebał. Ogólnie polecam wam dać więcej i mieć to pewne niż tak jak ja tracic 300zl podjade do serwisu może mi założą mniejszą baryłke i sztyca bedzie działać
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dawid zrób zdjęcie zobaczę w czym problem
trollu Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 na pewno coś idzie zrobić i sztyca będzie działać ale - jak to gość odmawia odbioru sztycy? Ja tam na prawie się nie znam ale trzeba by zapytać kogoś kto jest ogarnięty i kasę na pewno idzie odzyskać a gość niech sobie tą sztycę wsadzi w 4 litery
Rekomendowane odpowiedzi