Mietek Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pytanie,mam mechanizm korbowy sram gxp s1000 2x10 i chce wymienić zębatkę przednią na nową,tylko nie wiem na co zwrócić uwagę. Dodam ze rozstaw śrub 104mm i 36t . Macie jakieś pomysły co do zębatki ? Czy np wrzucenie takiej zębatki https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-zebatki-zebatka-shimano-deore-fc-m590-36t-104mm-czarna-o_l_206_3821.html będzie dobrym wyborem ?
seraph Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Będzie pasować, zadziała, więc czego chcieć więcej? Zębatka jak zębatka - jeśli nie jest z aluminium to nie odstają trwałością od innych.
Mietek Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 dzięki ! oczekiwałem na taką odpowiedź
Kruk Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 BCD jest takie same w sensie 64mm dolne śruby a górne 104 mm także nie wiem skąd te pytanie? Choć faktem jest że np. zębatka od XT ma obramówkę z tego shimanowskiego karbonu która może nie wejść ale tak to chyba każda wejdzie o odpowiednim BCD oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi