Danielo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam zastanawiam się nad wyborem trenażera smart i sporo czytałem na temat problemów z Tacx flow smart więc zastanawiam się nad ELITE EVO chyba, że ktoś poleci jeszcze coś innego chcę wydać max 1500 zł. Odnośnik do komentarza
Niclaus Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Za 1550 zł wyrwałem Elite Rampa w promocji. Odnośnik do komentarza
janek69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Godzinę temu, Danielo napisał: Witam zastanawiam się nad wyborem trenażera smart i sporo czytałem na temat problemów z Tacx flow smart więc zastanawiam się nad ELITE EVO chyba, że ktoś poleci jeszcze coś innego chcę wydać max 1500 zł. Elite Evo to trenażer interaktywny i jest to wersja hipermarketowa Rampy o gorszych parametrach. Ja mam Rampe i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza
Danielo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hm czyli musiałbym szukać gdzieś w dobrej cenie rampy a ten evo, jest dużo gorszy niz rampa lub lepszy od flow. Kładę nacisk na smart gdyż chce jeździć na zwifcie Odnośnik do komentarza
janek69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) 33 minuty temu, Danielo napisał: Hm czyli musiałbym szukać gdzieś w dobrej cenie rampy a ten evo, jest dużo gorszy niz rampa lub lepszy od flow. Kładę nacisk na smart gdyż chce jeździć na zwifcie 33 minuty temu, Danielo napisał: Hm czyli musiałbym szukać gdzieś w dobrej cenie rampy a ten evo, jest dużo gorszy niz rampa lub lepszy od flow. Kładę nacisk na smart gdyż chce jeździć na zwifcie Smart to komunikacja jednokierunkowa, interaktywny to komunikacja dwukierunkowa. Na stronie Zwift'a znajdziesz listę kompatybilnych trenażerów. https://support.zwift.com/en_us/which-trainers-does-zwift-support-By_k0JHQ Edytowane 3 Grudnia 2018 przez janek69 Odnośnik do komentarza
Jarosław Okonkowski Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja mam Tacx flow smart 2-gi sezon. Jest w pełni kompatybilny ze zwiftem - zarówno przesyła jak i odbiera dane... nie jest to komunikacja jednokierunkowa. Nie mam z nim na razie żadnych problemów. Pozdrawiam P.S. A tak z ciekawości jakie to złe opinie o Tacx flow czytałeś? Odnośnik do komentarza
Danielo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Rozłącza się w trakcie treningu i pare osób po kilku sesjach treningowych musiało oddać tacx'a na gwarancję. Odnośnik do komentarza
Niclaus Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 10 godzin temu, Jarosław Okonkowski napisał: P.S. A tak z ciekawości jakie to złe opinie o Tacx flow czytałeś? Opine ze strony Decathlona raczej nie nastrajają optymistycznie - https://www.decathlon.pl/trenaer-flow-smart-id_8345488.html Też zastanawiałem się nad Tacx'em, ale po lekturze podobnych relacji dałem sobie spokój i wybrałem produkt Elite. Odnośnik do komentarza
Jarosław Okonkowski Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No po przeczytaniu tych komentarzy z Decathlonu aż się boję teraz docisnąć mój trenażer. Może u mnie chodzi tylko z tego względu, że mam ftp na poziomie 250W i moje treningi rzadko wychodzą ponad 400W. A może mam szczęście do egzemplarza. Teraz żałuję, że trafiłem na ten temat... mam lęki Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 3 godziny temu, Jarosław Okonkowski napisał: No po przeczytaniu tych komentarzy z Decathlonu aż się boję teraz docisnąć mój trenażer. Może u mnie chodzi tylko z tego względu, że mam ftp na poziomie 250W i moje treningi rzadko wychodzą ponad 400W. A może mam szczęście do egzemplarza. Teraz żałuję, że trafiłem na ten temat... mam lęki Ja kupiłam Tacxa i teraz przez dwa lata to niech się Decathlon martwi Odnośnik do komentarza
PeKa Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Tym bardziej, że nie robią absolutnie żadnego problemu przy reklamacji i wymieniają na nowy/oddają pieniądze od ręki, czego doświadczyłem. Odnośnik do komentarza
jaro0011 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Też mam Tacx Flow już 2gi sezon i na razie nic się złego nie dzieje. Ale może nie doświadczyłem takich problemów jak w opiniach na Deca bo nie używam łączność BT tylko ANT+ (mam antenę w kompie) i nie generuje średniej mocy większej jak 250W. Do normalnej jazdy i robienia bazy czy treningu cardio wystarcza w zupełności ten sprzęt... Odnośnik do komentarza
PeKa Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Zajechałem kolejnego Tacxa Flow. Zaczął terkotać. Problem dość powszechny, ale nie będę się bawił w naprawianie samodzielne. Jutro pewnie go zawiozę na reklamację. Tym razem nie chcę nowego, zabieram kasę, dołożę trochę $$$ i wezmę coś z trochę wyższej półki. Odnośnik do komentarza
PeKa Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Wleciał finalnie Wahoo Kickr Snap. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi