Kruk Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam wszystkich. Mój dobry znajomy ostatnio miał problem ze swoim reverbem, rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku że serwis jest konieczny. Polecałem mu samemu się nauczyć ale znalazł serwis we Wrocławiu, na Sołtysowicach. Oddał i czekaliśmy, po ponad tygodniu zadzwonił do mnie że rewelacja, nie dość że porządnie zrobione, wszystko co miało być zrobione zostało. W skład serwisu wchodziło: -wymiana tulei ślizgowej na lepszą -wymiana ślizgu -wymiana olejów -wymiana uszczelek -odpowietrzenie blokady Cena: 130 złotych Dla mnie bomba, gorąco polecam (serwis nawet nie wie że go zareklamuje także wiecie ), nie dość że porządnie to jeszcze nie drogo, także jestem wręcz zobowiązany się podzielić informacjami. Polecam. Serwis to : Wichu Workshop Link: http://www.wichuworkshop.pl/
Gość Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Od nich miałemPomoc informacyjnąPomoc z częściamiPolecam i ja
Kkaaeell Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Gosciu robi dobra robote ale w sezonie sa mega terminy
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Tuleja ślizgowa dostępna za 40 zł u nich w serwisie, poniżej foto Zestaw oringów ok 15 zł(internet) Płyn Reverb 120 ml ok 15 zl(internet) Polecam też rozebrać samemuNie jest to trudne zadanie
Rekomendowane odpowiedzi