Miszel Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Jakie są negatywne skutki korzystania dwóch osób z jednego konta na Zwift ? Użytkuję trenażer dość intensywnie. Moja żona chce spróbować jeździć w wirtualnym świecie. Nie opłaca mi się kupować drugiego konta. Jakie są waszym zdaniem minusy współużytkowania konta ? Poza samym faktem że to nieuczciwe, nielegalne.. Wiadomo że jeśli drugi użytkownik (o słabszych osiągach) zrobi test ftp to temu mocniejszemu zaniży parametry (ale ftp można zmienić ręcznie), dojdzie więcej eventów w historii o niższych parametrach. Coś jeszcze ? Brakuje w Zwift abonamentów godzinowych/kilometrowych w niższych cenach. Odnośnik do komentarza
Damian19777 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Cześć i jak rozwiązałeś temat??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
pecio Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Moja żona śmiga na moim koncie jako ja . Odpalam jej kompa , trenażer i sobie lajtowo pomyka. Ochotę ma córka to sobie sama odpala i myka na moim koncie jako ja. Nie przejmuję się żadnymi FTP-ami , statystykami. Nie czuje się piratem- płacę abonament to korzystam jak mi pasuje w ramach "jednego mojego stanowiska ". To tak samo z jak z licencją Windows na komputer. Nie dam żonie korzystać z komputera bo to ja kupiłem licencję......... absurd. A to co co na Zwifcie się dzieje czyli wszystkie statystyki , FTPy są dla mnie totalnie bez znaczenia bo moje jazdy lecą na Garmina i moje konto w Garminie. Zwift , Rouvy czy inne apki tylko "robię mi trasę " i steruja obciążeniem trenażera. 1 Odnośnik do komentarza
Grzegorz_Macko Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Też tak robię. U mnie zwift jest tylko narzędziem, do statystyk jest Garmin, a do przechwalań Strava Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi