TomaszBiegus Napisano 29 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 29 Kwiecień 2017 (edytowane) Chcę wystartować w Vienna Life Lang Team Maratony Rowerowe i szukam osób które startują i znają trasę też chętnie bym objechał te trasy. Szkoda ze nikt nie startuje w Krakowie Edytowane 3 Maj 2017 przez TomaszBiegus Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Maj 2017 Udostępnij Napisano 9 Maj 2017 (edytowane) Poprawka, dziecko się wykruszyło, jadę MEDIO, jakoś się ustawiamy na meeting przed startem? Edytowane 10 Maj 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 20 godzin temu, SpiderMAN napisał: jakoś się ustawiamy na meeting przed startem? Fajnie by było. Ja jeszcze wciąż czekam na wszelkie decyzje szwagra, który też chce jechać, ale nie wiem czy się zdąży zapisać wcześniej czy w dniu zawodów dopiero na ostatnią chwilę mu się uda. A będzie to o tyle hardkorowe, że wcześniej musi przyjechać do Krakowa. Co za tym idzie, nie wiem jeszcze na którą tam na Błonia dojedziemy, jak to będzie u nas wyglądać, co z tego wyjdzie. Ale jak najbardziej dobrze byłoby się tam gdzieś jakoś spiknąć. Będę Ci pisał jeszcze o tym na priv jakoś bliżej soboty w takim razie. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 Wyślę Ci numer na privaWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 Rozumiem, że robimy spota Szajbajków na starcie i na mecie. U mnie się pokićkało na moja korzyść i jadę MEDIO Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 Medio, nieźle. Spoko, dasz radę. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 Hej to nie pierwszy raz... Hehe, troche numerów w szufladzie zalega :-) Odnośnik do komentarza
TomaszBiegus Napisano 12 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Maj 2017 Ja też jadę Medio to jakieś spotkanie robimy Odnośnik do komentarza
TomaszBiegus Napisano 12 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Maj 2017 Mój nr startowy-3260 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Maj 2017 Udostępnij Napisano 12 Maj 2017 (edytowane) 3169 melduje gotowość bojową... Wolski mokry strasznie Jak ktoś jedzie Medio i ma ochotę nie jechać sam, to zapraszam, będziemy z kolegami @Łabędź i @ze4lot kręcić się już na starcie/mecie po 9:00. Jest mokro, warunki będą cięzkie, ja jadę, żeby dojechać. Nie mam zamiaru się spieszyć Jadę swoje Edytowane 12 Maj 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Maj 2017 Udostępnij Napisano 12 Maj 2017 A ja pobawię się w błocie na MINI, numer 403 się kłania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi