marcinekduzes Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć chcialbym przedstawić Wam mój projekt renowacji legendy Polskiego Kolarstwa. Jak podoba się Wam wygląd i czy uważacie ze warto mieć w swojej kolekcji klasyki po lekkim rasowaniu? Koszt projektu to 1000 zł 2
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Jasne że warto, jeśli daje Ci to radość. Rower wygląda świetnie, ale mało o nim napisałeś. Specyfikacja? Co dokładnie robiłeś itd?
Puncu Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) To jest ostre czy "tępe"? Mi osobiście nie podobają się widelce z "półką". Edit: Już widze flip-flopa Edytowane 22 Listopada 2018 przez Puncu
Wojtek Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Mi rower się bardzo podoba, jednak poszedł bym mocniej w klasykę. Baranki z lat 70 miały w sobie coś magicznego.
elmapeto Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wygląda świetnie! Chciałbym mieć taki jako drugi
de Villars Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Całkiem fajny, gratuluję ciekawego efektu
Rekomendowane odpowiedzi