weeman87 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Szimano Szajbajki, Zbliża się długi weekend, więc pewnie większość z Was planuje jakieś wypady rowerowe (szczególnie, że ma być przyjemna pogoda). Ja planuję z moją drugą połówką wybrać się na 2-3 jednodniowe wycieczki w rejonie Gorców. Czy ktoś ciekawe szlaki rowerowe, najlepiej pętle w tych okolicach? Planujemy pokonywać od 30 do 60 km dziennie. Z racji, że trasy nie będę pokonywał sam, zależy mi, aby trasy były możliwe do przejechania przez amatora. Ktoś coś może polecić? Pozdrawiam
LukasFR22 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nigdy nie byłem ale kiedyś kiedyś zobaczyłem bardzo fajny materiał z takiego tripa z tych okolic, troszkę odkopałem ale zapraszam film dla mnie mega !ale to mega ! zajefajny !
velomalopolska Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 To może zainteresuje Cię "Enklawa aktywnego wypoczynku w sercu Gorców". Przez ostatnie lata wygładzili tam mocno istniejące ścieżki, na pewno jest teraz łatwiej pomykać po tych okolicach niż było kiedyś :-)
Rekomendowane odpowiedzi