r7adek Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Witam, planuje skomponowanie tylnego koła szosowego na podzespołach: wersja pierwsza: piasta - novatec F482SB 11S 32 otwory obręcz - mavic cxp pro 32 otwory wersja druga: piasta - novatec F482SB 11S 32 otwory obręcz - dt swiss r 460 tylko nie wiem jaką długość szprych i rodzaj nypli dobrać, gdyż się na tym nie znam. Proszę o radę. Edytowane 19 Listopada 2018 przez r7adek
leejoonidas Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Proponuję Ci przeczytać cały temat pod tytułem "Kalkulator szprych" który znajduje się w tym samym dziale co obecny temat, ostatni wpis jest tam z 2 października, temat został założony przez "piter614".
r7adek Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 Nie chcę sam zaplatać tylko kupić wszystko i zanieść do serwisu. Bo na necie można taniej kupić niż w danym serwisie.
leejoonidas Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Ale w dobrym serwisie najlepiej dobiorą długość szprych i ich grubość i dobiorą nyple i jeszcze doradzą rodzaj zaplotu a Ty nie mając żadnej wiedzy na ten temat możesz co najwyżej kupić piastę i obręcz. Edytowane 19 Listopada 2018 przez leejoonidas
r7adek Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 Ok. To chyba tak zrobię. Dzięki za rade.
Rekomendowane odpowiedzi