Skocz do zawartości

Zwift. Program przestał działać.

Roman Wawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestał działać Zwift. Od pewnego czasu wyskakiwały okienka z błędem ale po ich zamknięciu program ruszał.

Obecnie po uruchomieniu pojawia się białe pole na środku monitora i na tym koniec.

Miał ktoś taką przypadłość?

New Bitmap Image.jpg
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj rano miałem aktualizację, i przez chwilę tak było, ale po ponownym uruchomieniu już było OK.

Możesz próbować ręcznie poszukać w logu: ...\Documenty\Zwift\Logs\Log.txt, albo ten plik "upuścić" na stronie https://zwiftalizer.com/.

Może czegoś się dowiesz ...

Edytowane przez japcz80
Opublikowano (edytowane)

Dzięki. poszukam.

Niestety nie potrafię nic znaleźć na tej stronie z linku.

Może jakieś inne pomysły?

Edytowane przez Roman Wawa
Opublikowano

Problemu ciąg dalszy. Teraz pojawia się taki komunikat jak na zdjęciu z ekranu, po klik na " Yes" kolejne w podobnej treści.

Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

Zwift fail.jpg
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Roman Wawa napisał:

Problemu ciąg dalszy. Teraz pojawia się taki komunikat jak na zdjęciu z ekranu, po klik na " Yes" kolejne w podobnej treści.

Zwift fail.jpg

Trochę mały ten screen, ale może to coś z wersją Internet Explorer'a którego wg mnie Zwift używa do dostępu do konta w początkowej fazie logowania/uruchamiania.

Otwórz program Internet Explorer i sprawdź jaką masz wersję. Może dałoby się go zaktualizować.

Chyba że nie chcesz strzelać na ślepo, to trzeba by zajrzeć do pliku ...\Documenty\Zwift\Logs\Log.txt

W dniu 15.11.2018 o 09:21, Roman Wawa napisał:

Niestety nie potrafię nic znaleźć na tej stronie z linku.

Ta strona analizuje log (dziennik) programu Zwift. Tutaj jest "wideo" jak się tego używa: https://streamable.com/hgcb5

Edytowane przez japcz80
Opublikowano
3 godziny temu, japcz80 napisał:

Trochę mały ten screen, ale może to coś z wersją Internet Explorer'a którego wg mnie Zwift używa do dostępu do konta w początkowej fazie logowania/uruchamiania.

Otwórz program Internet Explorer i sprawdź jaką masz wersję. Może dałoby się go zaktualizować.

Chyba że nie chcesz strzelać na ślepo, to trzeba by zajrzeć do pliku ...\Documenty\Zwift\Logs\Log.txt

Ta strona analizuje log (dziennik) programu Zwift. Tutaj jest "wideo" jak się tego używa: https://streamable.com/hgcb5

Spróbuję i dam znać jak poszło.Dzięki.

• 1 rok później...
Opublikowano

hej, czy ktoś może pomóc? uruchomiłam zwift i udało mi się go poprawnie połączyć z czujnikami. Jednak kiedy zaczynam pedałować to aplikacja nie startuje w sensie widać w niej obroty kół ale sam awatar nie startuje a waty się nie zliczają

Opublikowano

A z jakimi czujnikami go połączyłaś? Trenażer masz smart czy zwykły?