scarecrow Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Możecie polecić jakiś fajny serwis lub/i sklep rowerowy w Bielsku lub okolicach (może Skoczów, Cieszyn?), gdzie można normalnie z kimś pogadać i nie być traktowanym jak owca do strzyżenia? Odnośnik do komentarza
MuniTalp Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dnia 29.04.2017 o 09:15, scarecrow napisał: Możecie polecić jakiś fajny serwis lub/i sklep rowerowy w Bielsku lub okolicach (może Skoczów, Cieszyn?), gdzie można normalnie z kimś pogadać i nie być traktowanym jak owca do strzyżenia? Ja swój jak i dla chrześniaka rower (z tym że ja mieszkam na śląsku a chrześniak na pomorzu) kupowałem w Czechowicach-Dziedzicach http://rowery.shop.pl/ Rowery Shop, ul. Legionów 178, 43-500 Czechowice-Dziedzice. Pomimo iż przyszedłem do sklepu z znajomym co ma duże doświadczenie, nawet i znajomy się czegoś dowiedział. (głównie tam się on zaopatruje w części). Jak czegoś nie posiadają na stanie zamówią. Nie ma problemów z wysyłką (Rower od chrześniaka był wysyłany kurierem), Dobrze zapakowany rower + akcesoria, dużo folii. Ogólnie bardzo miła atmosfera i doradztwo. No i najważniejsze nie naciągają na kasę... Odnośnik do komentarza
Rurek5000 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Polecam serwis rowerowy Korbka w Skoczowie, ogarnięty serwisant z którym da się pogadać, o sklepie nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza
mariobros08 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 RemiBike w BB https://www.facebook.com/remikbike/ Odnośnik do komentarza
XiaomiLepsze Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 PamirBike na Bystrzańskiej w Bielsku, najlepsza obsługa Odnośnik do komentarza
KTM Ultra Flite 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W Skoczowie pierwsze gdzie bym poszedł to do Korbki , rozmawiałem raz z tym gościem który tam pracuje i widać , że się zna . Widziałem tam rowery Speca po 20 k na serwisie . Sam roweru tam nie serwisowałem tylko byłem po poradę przed zakupem nowego sprzętu i wyszedłem zadowolony . Uwaga - trzeba trafić na tego młodego gościa nie na starsze małżeństwo . Odnośnik do komentarza
Michur Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Hejka, Chciałem serdecznie polecić #misfitbike warsztat w Bielsku Białej ;) MISFIT BIKE WARSZTAT ROWEROWY BIELSKO BIAŁA Od lat w rowerach i od niedawana na swoim! Wpadajcie dla Szjbajkowników - spory rabat! Pozdrawiam Serdecznie Michur #misfitbike 1 Odnośnik do komentarza
Mirek250890 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 W dniu 24.12.2020 o 18:37, Michur napisał: Hejka, Chciałem serdecznie polecić #misfitbike warsztat w Bielsku Białej MISFIT BIKE WARSZTAT ROWEROWY BIELSKO BIAŁA Od lat w rowerach i od niedawana na swoim! Wpadajcie dla Szjbajkowników - spory rabat! Pozdrawiam Serdecznie Michur #misfitbike Witam No jak tylko będzie czas to wpadam z amorkami 😀 Odnośnik do komentarza
Wally Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Podbijam. Może ktoś jest w Bielsku-Białej który by mi podpowiedział co zrobić z rowerem? Niekoniecznie serwis lecz może jakiś pasjonat rowerowy 😉 Co przełożyć co zostawić do dokupić??? 😉 Odnośnik do komentarza
pho3nix Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Czy jakiś sklep w BB oferuje ID Match? Chodzi mi o dopasowanie siodełkaWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi