Skocz do zawartości

Sklep rowerowy / serwis - Bielsko i okolice

scarecrow

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Dnia 29.04.2017 o 09:15, scarecrow napisał:

Możecie polecić jakiś fajny serwis lub/i sklep rowerowy w Bielsku lub okolicach (może Skoczów, Cieszyn?), gdzie można normalnie z kimś pogadać i nie być traktowanym jak owca do strzyżenia? :)

Ja swój jak i dla chrześniaka rower (z tym że ja mieszkam na śląsku a chrześniak na pomorzu) kupowałem w Czechowicach-Dziedzicach http://rowery.shop.pl/
Rowery Shop, ul. Legionów 178, 43-500 Czechowice-Dziedzice. Pomimo iż przyszedłem do sklepu z znajomym co ma duże doświadczenie, nawet i znajomy się czegoś dowiedział. (głównie tam się on zaopatruje w części). Jak czegoś nie posiadają na stanie zamówią. Nie ma problemów z wysyłką (Rower od chrześniaka był wysyłany kurierem), Dobrze zapakowany rower + akcesoria, dużo folii. Ogólnie bardzo miła atmosfera i doradztwo. No i najważniejsze nie naciągają na kasę...

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
KTM Ultra Flite 2018

W Skoczowie pierwsze gdzie bym poszedł to do Korbki , rozmawiałem raz z tym gościem który tam pracuje i widać , że się zna . Widziałem tam rowery Speca po 20 k na serwisie . Sam roweru tam nie serwisowałem tylko byłem po poradę przed zakupem nowego sprzętu i wyszedłem zadowolony . Uwaga - trzeba trafić na tego młodego gościa nie na starsze małżeństwo . 

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Podbijam. Może ktoś jest w Bielsku-Białej który by mi podpowiedział co zrobić z rowerem? Niekoniecznie serwis lecz może jakiś pasjonat rowerowy 😉 Co przełożyć co zostawić do dokupić??? 😉

• 3 miesiące temu...