hearthead Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam, zastanawiam się nad zakupem Hardtaila ze stajni NS BIKES z rocznika 2018, czy ktoś posiada i może się wypowiedzieć: Eccentric Cromo / Eccentric LITE / OCTANE ONE Prone / lub inny? Bardzo mi się podobają ich rowery tak jak rowery RONDO, widać, że projektanci są z jednej gliny. Zaraz dowiem się, że wygląd nie ma znaczenia (ale każdy z Was chce, żeby mu się rower podobał również z wyglądu). Sądząc po malowaniu nowych KROSSÓW z rocznika 2019, ktoś się mocno inspirował NS BIKE/RONDO. i jeśli możecie się wypowiedzieć o tym konkretnie rowerze, czy jest wart swojej ceny, zaznaczam, że szukam czegoś do 3000 +/-: https://allegro.pl/rower-ns-octane-one-prone-2019-trail-all-mountain-i7407429274.html
Gość Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Pociesze cięNajpierw rozmiarPotem wyglądPotem osprzęt
kiszkurniak Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Jeżdżę na takim od lipca tego roku i jestem bardzo zadowolony. Świetny na zjazdach a i pod górę daje radę. Od początku zakładałem, że będę w niego sporo inwestować, bo rama bardzo mi odpowiada. Od startu wymieniłem widelec na Raidona XC, sztycę na regulowaną (CrankBrothers). Do wiosny planuję jeszcze nowe koła, a po zużyciu napędu wymiana nx eagle. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
hearthead Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 dokładnie na tym spod linku, czy coś innego? 4 godziny temu, piter614 napisał: Pociesze cię Najpierw rozmiar Potem wygląd Potem osprzęt U mnie, teraz już wiem, że : Najpierw rozmiar Potem osprzęt Potem wygląd
Gość Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Osprzęt z czasem i tak większość użytkowniku zmieniaLepsze hample lepsza zmieniarka inny napęd
Ares Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Jak to ma wyglądać tak, że kupisz i zaraz pół roweru do wymiany to lepiej kupić samą ramę i robić już rower docelowo dla siebie. Jak są kłopoty ze składaniem i chcesz gotowca to ten Octane One jest całkiem niezły za te pieniądze.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 16 godzin temu, Ares napisał: Jak to ma wyglądać tak, że kupisz i zaraz pół roweru do wymiany to lepiej kupić samą ramę i robić już rower docelowo dla siebie. Jak są kłopoty ze składaniem i chcesz gotowca to ten Octane One jest całkiem niezły za te pieniądze. Zauważ, że aukcja dotyczy rozmiaru S, a ten będzie zapewne tylko dla małego faceta, ewentualnie kobiety drobnej w porządku.
Ares Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 @SpiderMAN Ja nigdy nie patrzę na rozmiary ani dostępność bo to należy do zainteresowanego. Oceniam rower jako taki.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 hearthead w tej cenie rower jest całkiem dobry
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Godzinę temu, Ares napisał: @SpiderMAN Ja nigdy nie patrzę na rozmiary ani dostępność bo to należy do zainteresowanego. Oceniam rower jako taki. Odniosłeś to do przykładowej ceny z aukcji, więc rozumiem, że zajrzałeś, tego roweru w "normalnym" rozmiarze L w takiej kwocie nie kupi, bo zapasów brak... Trzeba polować.
hearthead Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Tak, zdaję sobie sprawę, że to S. Chodziło mi bardziej o całokształt NS BIKES. Dzięki za odpowiedzi.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Generalnie fajnie to że rower nowyTak jak pisałem osprzęt nie jest taki złyPodoba mi się jego kolor
Gość Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Tutaj masz M może będzie jeszcze jakaś promocja na wyprzedaż https://rowerowy.com/sklep/rowery/enduro-allmountain/prod/octane-one-prone-bike
Rekomendowane odpowiedzi