Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Islandzki wynalazek ten amortyzator..
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Resory piórowe w widelcu ,czego to ludzie nie wymyślą 😎
seraph Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Uroda dyskusyjna tego, ale największa wada, że to tłumienia nie ma. Przejechać bym się z ciekawości przejechał na pewno, ale w czym to jest lepsze od szerszej opony z przodu? Tym, że masa jest przeniesiona z obwodu koła na widelec?
Puncu Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 W dniu 9.11.2018 o 19:42, seraph napisał: największa wada, że to tłumienia nie ma A po co tłumienie przy 30mm skoku? 1
GrochowaMTB Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Sens to ma jakiś, ale gdy zestawimy to z ceną za taki widelec to ten sens się gdzieś zatraca. Ten wideł kosztuje 4 tyś złotych! Raczej też nie ma możliwości założenia błotnika. Nie wiem czy amortyzator w główce ramy tak jak zrobił to spec w nowym Divergeu nie jest lepszym pomysłem?
Puncu Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Ale Spec ma amortyzowany mostek. Wolałbym Headshock
trollu Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 co do ceny - kogoś to dziwi? W świecie rowerowym jest wiele rzeczy, które porażają ceną. Zresztą nie tylko w rowerowym. Tak wycenili swoją pracę, ich prawo. Błotnik to dla jednych mus, dla innych niepotrzebna paskuda. Ja tam nie potrzebuję błotników i to czy mogę je założyć czy nie jest mi obojętne. Dla wielu za to waga jest ważna - ktoś porównał ten wideł z lefciakiem pod tym kątem? tłumienie tak jak Puncu zauważył - nie potrzebne
Rekomendowane odpowiedzi