darek2370 Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 moja szosa bulls falcon - 7,69kg 1
Argi Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Ładny rower, ale kolega mocno oszczędny w słowach Zrób więcej fotek, również od strony korby i coś o nim napisz. Mam sentyment, moja pierwsza szosa to używany Falcon pierwszej serii na Ultegrze 6603
darek2370 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Typ ramy: 7005 superlite aluminium, potrójnie cieniowana, gładkie spawanie Rozmiar roweru: 56 Waga roweru: 7,69 kg Widelec: carbon fibre, lite fork Przerzutka tył: Shimano Ultegra RD-6800 SS , 11speed Przerzutka przednia: Shimano Ultegra FD-6800 Dźwignia zmiany biegów: Shimano Ultegra ST-6800 Mechanizm korbowy: Shimano Ultegra FC-6800, 50/34MA + PEDAŁY Ultrega Kaseta: Shimano Ultegra, 11-25T Hamulce: Shimano Ultegra direct mount Kierownica: FSA Energy New Ergo Mostek kierownicy: FSA Gossamer Pro Sztyca: FSA Energy Koła; VINCI RAPID 6cm Opony:Pirelli zero velo Lemondka:VISION TRIMAXCARBON Siodełko:CINELLI CARBON 1
Argi Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Piękny rowerek, gratulacje. Totalnie w moim guście, toleruję tylko te 3 kolory na rowerze
darek2370 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 bardzo dziękuję😊 muszę jeszcze wymienić koszyczki na bidony żeby były takie same , bo ostatnio dostałem burę za to że są inne 😂
-ERNI- Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jakie masz odczucia o swojej lemondce ? Chwyt nadgarstków nie jest zbyt płaski ?
Luki Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Super sprzęcik. Ciekawi mnie również ta lemondka bo noszę się z zamiarem sprawienia sobie takiego ustrojstwa. Możesz napisać jak z wygodą na niej? Możliwości dopasowania, ustawień?
darek2370 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 po pierwsze nie wyobrażam sobie już jazdy bez lemondki , co do dobrania to miałem 2 ,potem po prostu pojechałem do Harfy w Wrocławiu i kilka lemondek testowałem i zdecydowałem się na tą , okazała się strzałem w dziesiątkę , akurat ten model ma sporo ustawień i długości a przede wszystkim szerokości pod łokcie , na tym zależało mi najbardziej , co do wygody : tak się przyzwyczaiłem do niej że tak jak napisałem wyżej nie wyobrażam sobie jazdy bez niej ,mam ja ustawioną idealnie ,nic mnie nie boli i to jest najważniejsze, pracuję w delegacji w całej Polsce , teraz w Warszawie (Wrocław ,Gdańsk,Szczecin ,Tuszyn,głównie zachód ,środek i północ) głównie długie trasy w weekendy i w ciągu dnia krótkie ale wszystko prawie po płaskim i tu lemondką sprawdza się znakomicie , kładę się na niej i jazda , przyjeżdżam do domu na południe okolice Nowy Wiśnicz - Kamionna i jeżdżę po górach i znów lemondka na plusie ,przynajmniej dla mnie zwłaszcza pokonywanie podjazdów...........no więc zachęcam do spróbowania , jeżeli macie skąd pożyczyć ,wypożyczyć to warto ,a nóż wam podejdzie , z lemondką jest tak z siodełkiem trzeba dopasować , co do wyglądu roweru z lemondką to są dwie szkoły , jedna z nich duża krytyka ( jak to rower wygląda ,nie wypada zakładać do szosy ale ja to mam w d.....ie ,liczy się przede wszystkim wygoda!!!!!!!) pozdrawiam Darek.
Rekomendowane odpowiedzi