kamill Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam wszystkich. Mogę się dowiedzieć jaki to rower? koła 26'' amortyzator przedni RST Na rowerze były naklejki Hattrick i był koloru niebieskiego. Rower to stary DH ma ponad 10 lat. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 ...z pewnością nie jest to żaden rower do DH. Nigdy nawet koło takiego nie stał... To marketowy wynalazek.
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Dokładnie tak kiedyś była moda na sprzedaż takich rowerów
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 16 minut temu, piter614 napisał: Dokładnie tak kiedyś była moda na sprzedaż takich rowerów Kolega miał taki wynalazek, skok tylnego "zawieszenia" to jakieś 6-8cm. Przy tak krótkim damperze i takiej konstrukcji, ktoś kto twierdzi, że jest to stara konstrukcja do DH jest niespełna rozumu.
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Wiesz kiedyś też taki miałem w swojej stajni Edytowane 6 Listopada 2018 przez Gość
trollu Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 nie ma dwu-pułki więc to nie jest DH ale naklejka "monstera" to rekompensuje
Michal2008 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Niestety, ale marketowce naśladowały stare cannondale https://www.bicyclebluebook.com/searchlistingdetail.aspx?id=35274
TOMALA72 Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Lata temu jadąc z grupką znajomych na wycieczkę po lesie jeden z uczestników podskoczył na niewielkiej hopce na podobnym wynalazku z Auchana, który złamał się w pół. Takie rowery są bardzo niebezpieczne gdy ktoś wpadnie na pomysł by używać go jako DH:))))
elmapeto Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Też miałem w podstawówce taki wynalazek. To były czasy. Dostałem od babci. Kosztował chyba 650zl ,kupiony w macro. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez elmapeto
Rekomendowane odpowiedzi