kozi Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam, nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie dlatego postanowiłem założyć ten wątek. Niestety podczas jednej z jazd uszkodziłem obudowę silnika, chciałbym ją zdemontować aby oddać do naprawy, niestety nie wiem jak się zabrać za demontaż ramienia korby. Wygląda jakby były zamontowane na śrubę imbusową na środku ale wolę zapytać zanim zacznę się z tym szarpać z metrową przedłużką :D
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Najlepiej wklej zdjęcia będzie łatwiej poradzić coś
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Potrzebny Ci będzie ściągacz do korb na wielowypust. Widać tutaj na fotkach jak wygląda ośka. http://www.bullsebikes.com/technology/brose/
kozi Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 Wklejam zdjęcie. Wygląda jakby wystarczylo odkręcić ta śrubę na imbus, przy lewej korbie jaki gwint będzie?
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Wystarczy imbusem odkręcić ale na pewno potrzeba będzie ścigacz do korby
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 W dniu 5.11.2018 o 08:15, SpiderMAN napisał: Potrzebny Ci będzie ściągacz do korb na wielowypust. Widać tutaj na fotkach jak wygląda ośka. Przeczytaj ten mój wcześniejszy post. Po raz drugi to napiszę, odkręcasz tę śrubę, następnie ściągaczem do korb na wielowypust zdejmiesz ramiona korb. Tyle tylko i aż tyle.
Rekomendowane odpowiedzi