SZMICH Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Siema macie jakieś tipy do budowania hopek z desek?
Gość Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Chcesz to budować w wersji mobilnej , tz przenośnej .Czy masz to zamiar budować gdzieś w lesie?
trollu Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 aku wkrętarka z wkrętami jest wygodniejsza niż młotek z gwoźdźmi. A reszta - co tutaj pisać, masz jakąś wizję, bierzesz materiał i budujesz. Wybierasz miejsce gdzie będzie lądowanie, tam stawiasz konstrukcję do wybicia się i tyle
Medzamir Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Szpadel, taczka i grabie również się przydają. I jak mawiał mój dziadek - trzeba mieć trochę pomyślunku. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka
SzpiceR Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Z doświadczeń za małolata dodam również, że dobrze wybrać "zdrowe" deski xd a najlepiej zrobić podwójną warstwę
Puncu Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 A ja dodam, że mokre deski są śliskie. 1
JanekGravity Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 najlepiej z palet sie tworzy
Rekomendowane odpowiedzi