plitplat Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Czy przerzutka zee z manetką shimano slx (11 rzędową) wiem że zee jest 10 rzędowe i slx 11 ,ale czy to by jakoś działało ?
Gość Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Podobno ZEE jest w stanie obsłużyć kasetę 11s. Rozumiem, że taka kasetę chcesz założyć skoro pytasz o manetkę 11s? W każdym razie ZEE bez problemu ogarnia kasetę o zakresie 11-42t. Na więcej trzeba by albo wymieniać wózek lub wstawić goatlink. Edytowane 29 Października 2018 przez Gość
czarnyblack Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Trochę odkop, ale mam dokladnie to samo pytanie. Przerzutka zee, kaseta 10s i pytanie czy manetka slx podejdzie. Pytanie nr 2, czy manetka slx jest w czyms lepsza od zee?
Kruk Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Nieee? Manetka i kaseta zawsze musi być ten samej rzędowości, to logiczne ( tak wiem są przypadki że manetki 8 rzędowe obsługiwały 7 rzędowe kasety) Nie, manetki SLX i Zee są bliźniaczo podobne. Jak chcesz manetkę 10 z dużą ilością bajerów to kup XT M780 i problem z bani.
Rekomendowane odpowiedzi